"Fedt med mange minutter"


07.11.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Lars Kofoed

En skade til Magnus Bramming har givet ekstra mange minutter til TTHs Tobias Bay, der får det maksimale ud af spilletiden

Mange eventyr går på historien om troldmanden og lærlingen, der pludselig kastes for løverne og skal forsøge at vinde kampen uden sin faste læremester.

På nogle punkter kan man godt sige, at TTHs herrer har gennemlevet samme historie den seneste måned. Her har ”troldmanden” Magnus Bramming, været ude med skader, hvilket har skubbet ”lærlingen” Tobias Bay ud på den store håndboldscene:

- Det er vildt fedt at få en masse minutter og en masse afslutninger. Selvfølgelig er det ikke godt, at Magnus er skadet, men så er der jo nogle andre, som er nødt til at træde i karakter, siger Tobias Bay, der er en del af Holstebro Elitesport.

Uimponeret indsats mod de store drenge
Mange 20-årige knægte ville måske være en smule nervøs over at være den primære mand i vigtige kampe mod Skjern, Lemvig-Thyborøn og ikke mindst Rhein-Neckar Löwen. Men Tobias Bay er gået uimponeret til opgaven:

- Jeg har bare taget det stille og roligt, for jeg vidste jo ikke, hvor længe Bramming ville være skadet. Det har tvunget mig til at være 100% mentalt klar til hver kamp, siger venstrefløjen, der sammenlagt har scoret 15 mål i Brammings fravær.

Også Bays unge kollega, Emil Jensen, har gjort en god figur i TTHs ligakampe den seneste tid.

Personlig sponsor for Tobias Bay er NK Cykler, mens Emil Jensen sponseres af Sparinvest.

Del på facebook