Festlig tirsdag i Gråkjær Arena


10.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Der er lagt op til en festlig tirsdag med gang i den – både på og udenfor banen – når Nikolaj Markussen og co. på tirsdag den 14.december kl. 19.00 tager imod Skanderborg Aarhus Håndbold i Gråkjær Arena.

I efterårets kampe har stemningen på lægterne og på banen været i stigende form, og i de seneste to hjemmekampe mod Skjern og BSH har der været godt gang i løjerne, med aftener fulde af spænding og dramatik. Tirsdagens kamp mod formstærke Skanderborg Aarhus Håndbold bliver med garanti endnu et tæt opgør med masser af fight.

Dagbladet Holstebro-Struer står klar med forfriskning og flot publikumspræmie
Til tirsdagens ligaopgør sørger kampens matchpartner Dagbladet Holstebro-Struer for gode tiltag for publikum.

Inden kampen byder de på en gratis sodavand eller øl fra Royal Unibrew. Forfriskningen udleveres ved billetindgangen.

Desuden afholder dagens matchpartner i pausen en spændende publikumskonkurrence, hvor dagens TTH-fan kan vinde et hotelophold med gourmet spisning for to personer.

Tak til Dagbladet Holstebro-Struer for opbakning til klubben og kampen.

Øget fokus på sikkerhed
Efter kampen afholdes der Aftermatch på halgulvet i Gråkjær Arena. Dette sker for at sikre en god sikkerhed i forbindelse med de nye anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

TTH Holstebro opretholder alle sikkerhedsforhold i forhold til Covid-19, og klubben har lagt et ekstra lag på, således at publikum fortsat kan føle sig på sikker grund i Gråkjær Arena. Derfor skal alle tilskuere påføre sig mundbind eller visir, når man bevæger sig rundt i Gråkjær Arena. På den måde passer vi på hinanden i denne tid. Mundbindene må tages af, når man sidder på sin plads. 

Du kan købe din billet til tirsdagens brag mod Skanderborg-Aarhus Håndbold ved at klikke her

VI SES TIL FESTLIG TIRSDAG FOR HELE FAMILIEN.

Del på facebook