Flere udfordringer til TTH på spillerfronten


28.02.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Flere udfordringer til TTH på spillerfronten. Allan Damgaards knæ volder problemer

Først var det Würtz, så Enderleit, så Tau og nu er der et nyt navn på skadeslisten hos Westerholm.

Allan Damgaard er ude på ubestemt tid på grund af en knæskade, som allerede nu har holdt ham ude fra de seneste tre kampe.

- Jeg har fået tømt knæet for væske på grund af overbelastning. Det er derfor jeg ikke spiller og har bidraget på banen, siger Allan Damgaard.

Han ville ellers hellere end gerne have været et af Westerholms aktive spillerkort, da TTH i onsdags kom i stærk modvind på udebane mod Skanderborg. Og selvom Enderleit er kommet tilbage efter en skulderskade, og Tau igen er at finde i forsvaret, så mangler der ifølge Damgaard bagspillere til at tage over og aflaste de spillere, der trækker et stort læs.

- Det er de samme, der bliver trukket veksler på. Så jeg håber, at Würtz og jeg kan komme tilbage og være med til at give mere bredde, siger Allan Damgaard.

Det er dog ikke sikkert, at playmakeren kan komme lige så hurtigt i spilleblusen, som han gerne vil. TTHs fysioterapeut, Morten Graversen, er påpasselig med at give grønt lys for tidligt.

- Allan Damgaard er på grund af knæproblemet ikke disponibel for holdet i en ubestemt periode. Allan har fået et lille indgreb, som forhåbentlig kan afhjælpe generne, men det er endnu uvist. I mellemtiden står den på genoptræning og positiv sparring til resten af truppen, forklarer Morten Graversen.

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen.

Del på facebook