Flot comeback til Damgaard


01.10.2020 | Af Louise Boo, foto: Ole Mortensen

Efter syv månedets skadepause fik Allan Damgaard tirsdag aften sæsondebut i den flotte udesejr mod Rhein Necker Löwen.

Det blev et flot comeback for den 34-årige playmaker.

Allan Damgaard løste i kampen på flot vis i både forsvar og angreb, og udover to gode scoringer bidrog playmakeren også med stor rutine og stort engagement. Alt sammen med til at sikre den overraskende sejr over de tyske profiler.

Selv er den erfarne spiller glad for endelig at spille med i stedet for at se kampene fra bænken.

- Det er bare fantastisk at være tilbage på banen og være en del af det hele igen. Den følelse har jeg godt nok savnet! Og at det så samtidig blev til en sejr på en af Europas bedste hjemmebaner. - Det gør det ikke værre, siger Allan Damgaard.

Selvom de sidste syv måneder har været hårde, er der for alvor lys for enden af håndboldtunellen. I morgen står den på revanche mod GOG, hvor fynboerrne tog pokaltitlen med hjem til Gudme i sidste uge. Nu spilles der om point i ligaen, og Allan Damgaard tror på brugbare erfaringer fra Rhein-Neckar Löwen kampen.

- Jeg var ramt efter det nederlag med GOG. Det er ikke hver dag, at du får muligheden for at spille finaler på hjemmebane. Vi fik dog den bedste medicin oven på nederlaget med sejren imod Rheein-Neckar, og der er virkelig meget, som vi kan tage med videre til kampen mod GOG. Det giver en tro på de ting, vi render og laver, er de rigtige. Så jeg er sikker på, at vi tager sejren mod GOG fredag og får revanche, siger Allan Damgaard.

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen.

TTH Holstebro spiller mod GOG i morgen kl. 19 i Gråkjær Arena.

 

 

Del på facebook