Flot opbakning til TTH i en svær tid


02.06.2020 | Af Louise Boo

Da TTH Holstebro i midten af marts stod på vej ind i sæsonens afgørende måneder med Final 4 og et kommende DM-slutspil med masser af tilskuere, events og tv-kampe, fik sæsonen desværre en brat afslutning pga. corona krisen. Dette betød økonomiske udfordringer for klubben, som ellers stod over for nogle indbringende måneder.

På grund af flot opbakning fra klubbens sponsorer ser klubben optimistisk på et økonomisk sæsonresultat.  

- For TTH Holstebro har det været imponerende at se den flotte opbakning, vi har fået fra klubbens sponsorer i denne tid. De har alle været forstående over for vores svære situation. Det er afgørende, at de ikke har ønsket at få tilbagebetaling for den manglende eksponering og ubrugte billetter, som de gik glip af til de syv kampe, som blev aflyst. Det er flot, så stor tak til alle, som har bakket op, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Den flotte opbakning betyder, at TTH Holstebro nu kan koncentrere sig om klubbens fremtid og den nye sæson, som bliver år 1 i det nye set-up som herreklub. Corona-krisen har sat dybe spor i sportens verden og i erhvervslivet, og derfor arbejder klubben på at sikre klubbens fremtidige økonomiske fundament.

Invitation til sponsorer: Få klubstatus og kom med til fejringen af DM-bronze, den 9. og 10. juni 2020, kl.17.30 – 20.00

I takt med at Danmark nu åbner op for flere arrangementer, er TTH klar til at afholde to klubevents, hvor vi må samle op til 50 personer ad gangen. Til disse arrangementer vil vi gerne takke vores sponsorer for sæsonens flotte opbakning, som desværre sluttede alt for tidligt. Vi vil her også fejre Westerholm & Co. for en meget flot sæson med DM-bronze og kvalifikation til både Final4 og EHF-gruppespillet.

Tilmelding for sponsorer – klik her:

I fællesskab er vi stærkest!

Del på facebook