Første hjemmebanesejr skaber stor jubel og lettelse


07.11.2019 | Af Louise Boo, foto: Louise Boo

Det var et presset TTH hold, som havde sæsonens første sejr på hjemmebane til gode. Men november blev vendepunktet, og med 30-25 over oprykkerne fra Horsens, kunne TTH- damerne trække sig ud som vindere af kampen.

Med to point på kontoen rykker TTH to pladser op og har skabt lidt luft i bunden. Men ud fra kampens første minutter at dømme, var der ikke meget, der tydede på, at TTH skulle trække det længste strå.

4-3 til gæsterne efter 10 minutters spil, hvor tekniske fejl sneg sig ind allerede fra kampens start. Spillet var usikkert, og oprykkerne fra Horsens havde nemt ved at komme til afslutninger. Første timeout blev derfor taget af Pether Krautmeyer 12 minutter inde i første halvleg.

Efter timeout fulgtes de to hold ad frem til stillingen 10-10.

Men et målmandsskifte i TTH, et mandskab der fik mere styr på afleveringerne og en skærpet indsats mod mål, ændrede spillets gang. Hjemmebaneholdet rykkede fra Horsens og ved stillingen 15-11 og to minutter tilbage, var der skabt afstand.

Og med en 4-målsføring godt hjulet på vej af Ditte Vind i målet, Lærke Christensens hammer fra højreback og Lauras Jensens hurtige temposkifte, gik TTH til pause med en føring på 16-12.

I anden halvleg blev føringen udbygget til 8, hvor TTH toppede med 28-20 takket være en fin holdindsats og Kaja Kamp på stregen, som hyppigt var at finde på måltavlen.

I de sidste 10 min kneb det lidt med koncentrationen og spillet var igen præget af flere tekniske fejl.

TTH slutter dog godt af og får lukket kampen med slutstillingen 30-25…til stor jubel for publikum og et lettet damehold.

 

Kampfakta

HTH Ligaen 12. spillerunde

TTH Holstebro # Nykøbing Falster Håndbold 30-25 (16-12)

Redninger: Sara Kececi 3/12 (25,00%), Ditte Vind 7/23 (30,43%)

Målscorere: Kaja Kamp 7, Lærke Christensen 6, Laura Jensen 4, Trine Knudsen 4, Camilla Pytlick 3, Andrea West 2, Mathilde Hylleberg 1, Emilie Bastrup 1, Maria Mose 1, Ilda Kepic 1

Udvisninger: TTH 1, Horsens 3

Tilskuertal: 715

Kampens spiller: Lærke Christensen, ID Identity

Del på facebook