Første træning i 2021


07.01.2021 | Af Louise Boo

Mål, vejning, anderledes fysiske øvelser og en tur i "bokseringen". Årets første træning bød på alternativ fysik træning, og Søren Hansen er glad for, at 2021 er skudt godt i gang.

- Første dag i 2021 med drengene. Det er altid godt at se hinanden. Og der var rigtig glade smil og lidt jokes. - Ligesom det skal være med god stemning, siger Søren Hansen.

Fra morgenen skulle alle en tur på vægten, og derfra var der fysik i alle former og farver. Den normale træning var byttet ud med crossfit med max cardio, udholdenhed og styrke. 

Se billeder fra træningen her

- Det er fedt at komme i gang. Første træning er rimelig hård. Crossfit er her en god måde at kickstarte dagen på, så drengene kan mærke deres krop med det samme. Så her de første to dage bliver fysikken krævende, siger Søren Hansen.

Efter crossfit-workout gik turen videre til alternativ boksetræning. Her fortsatte dagen med fart, puls, styrke og højr humør over hele linjen.

I morgen kommer et lille håndboldpas, men ellers står der generelt fysik på programmet i januar måned sammen med testkampe.

- Det handler det om først at lægge en masse fysik på og så fintune det mere og mere til kampene, siger Søren Hansen

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity

 

Del på facebook