Frandsen & Co. viste stort potentiale


07.10.2020 | Af Louise Boo

Efter gårsdagens meget flotte udesejr på 33-28 over BSH var der stor glæde i TTH-bussen på hjemturen til Holstebro. Det var en stærk holdindsats og i særdeleshed Sebastian Frandsens toppræstation i målet i første halvleg, som lagde grund for femmålss-sejren.

Efter en periode med mange kampe på kort tid og i en tid, hvor holdet har været svækket med skadede profiler, fik Søren Hansens tropper igen vist, at holdet indeholder et stort potentiale.

Læs her kommentarer fra holdets profiler i kampen:

Sebastian Frandsen: Perfekt 1. halvleg

  • Vi laver en perfekt 1. halvleg, hvor vi lykkes med at få dem til afslutninger, der hvor vi vil have det. Og med redninger og en stærk kontrafase skaber vi det afgørende hul. Det var en kamp, hvor vi får vist holdets store potentiale. Vi arbejder godt med tingene til træning og viser med kampen, at vi er godt på vej, siger Sebastian Frandsen, som stod med en redningsprocent på 40 % og tog 3 ud af 4 straffekast.

Johan Meklenborg: Vi spillede en klog kamp

  • Det var en sejr, som Sebastian Frandsen har stor andel i. Han grundlægger sejren, og vi spiller samtidig en klog kamp, hvor det er os, som styrer tempoet og kampen. Ud over de to point er sejren også en mental sejr for os, da vi har været igennem fire topkampe på en uge. Mod GOG har vi set, at vi mangler lidt endnu, før vi har fået det nye hold spillet sammen. I dag fik vi tempoet lidt ned, og det gav os en del lyspunkter, som vi kan tage med hjem og arbejde videre med i vores udvikling af holdet, siger playmaker Johan Meklenborg.

Jesper Munk: En fornøjelse at være med på det her hold

  • Jeg glæder mig meget over holdets udtryk og samspillet. Samarbejdet mellem bagspillere og stregen bliver bedre og bedre, og vi viser, at vi har redskaberne til at være med i de store kampe. Selvfølgelig kommer der nogle fejl og brændte skud ind imellem, men vigtigst af alt er, at der var mange, som bød flot ind på holdet. Det var en fornøjelse at være med i sådan en kamp, siger Jesper Munk, som med fire mål på fire skud var Mr. 100 % i kampen.

Kay Smits: Vores plan lykkes

  • Sejren viser, at vi har lært mange ting af de seneste kampe, og at vores plan og taktik lykkes med kampen. Det er ikke overraskende, at der er dage, hvor det går godt og dage, hvor de går knap så godt. Sejren og spillet viser, at holdet har god moral, og at holdet er i en spændende udviklingsproces, siger den hollandske landsholdsspiller Kay Smits.

Del på facebook