Frandsen efter herrefight: 2. halvleg var for fed!


22.12.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

TTHs herrer sluttede 2019-sæsonen af med manér, da holdet lørdag eftermiddag udkæmpede en vaskeægte herrefight mod de evige rivaler fra Bjerringbro-Silkeborg.

Med sig i ryggen havde holdet et yderst veloplagt hjemmepublikum, og det kunne mærkes, fortalte Sebastian Frandsen efter kampen:

- Det var bare en dejlig og intens håndboldkamp, lige som det skal være. Der var fysik, infights, kontroverser og masser af tænding, så det var bare en god håndboldkamp.

Målvogteren, med en fortid i netop BSH, brillerede igennem kampen med flere vigtige redninger, bl.a. et reddet straffekast i det 57. minut:

- Da jeg redder Johan Hansens straffekast til sidst i kampen, går publikum helt amok. Det er fedt, at jeg kan få dem op at køre med sådan en redning, og de får jo også meget op at køre med deres entusiasme, siger Frandsen med et smil og fortsætter:

- De fedeste kampe er altid dem, hvor hallen er mest med, og det var Gråkjær Arena i 2. halvleg. Energien fra tilskuerne er med til at tænde os, når de eksempelvis buer af dommerne eller jubler over en scoring. Vi er bagud i 1. halvleg, hvor vi godt kunne have brugt lidt mere heppen fra tilskuerrækkerne, men den 2. halvleg, hvor publikum var med sammen med os, se dét er en rigtig fed håndboldkamp at være med til.

Landsholdspause venter forude
Efter det uafgjorte resultat mod Bjerringbro-Silkeborg kunne TTHs herrer gøre status på en efterårssæson der har budt på flere fine resultater. Og spørger man forsvarsgeneralen Jonas Porup kan holdet godt gå til landsholdspause med en fin fornemmelse i maven:

- Vi ligger på 2. pladsen i ligaen, vi skal spille EHF-gruppespil til foråret, og vi har kvalificeret os til Final4 i marts. Selvfølgelig har deres været nogle svipsere her og der, men hvis du havde spurgt mig inden sæsonstart, så ville jeg gerne have solgt den for en 2. plads i ligaen plus et EHF-gruppespil og en Final4-billet.

TTHs herrer går hermed på jule- og landsholdspause indtil slutningen af januar. Men allerede den 28. og 29. december er der tophåndbold i Gråkjær Arena, når TTHs damer skal forsøge at vinde årets pokalturnering på hjemmebane i Holstebro. Du kan stadig nå at købe billetter på vores hjemmeside

Personlig sponsor for Sebastian Frandsen og Jonas Porup er Sortberg+Hansen og Vestforsyning

Køb billetter her

        

Del på facebook