Frandsen: Forsvaret bliver nøglen mod KIF Kolding


26.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

I weekenden var Sebastian Frandsen den helt store hovedperson da TTH Holstebro slog HC Dobrogea Sud Constanta i EHF Cuppen. Onsdag aften skal han forsøge at gentage kunststykket mod KIF Kolding i Herre Ligaen.

Den 2.04 meter lange TTH-målvogter pillede fuldstændig glansen af de rumænske skytter forleden, hvor det blev til en overbevisende sejr på 28-22 på udebane i Rumænien. Præstationen kom efter et par svingende kampe, hvor redningsprocenterne har været i den lavere ende. Det glæder Sebastian Frandsen at der kom ”tur” i den og han håber det fortsætter mod KIF Kolding onsdag aften:

- Det var fedt at stå en god kamp i Rumænien, hvor det blev til en del redninger på både frie skud, men også de pressede skud som vores forsvar forcerede. Jeg synes at jeg og forsvaret fandt en god synergi, siger Sebastian Frandsen, som håber på at kunne gentage en lignende præstation mod Kolding:

- Vi stræber efter at levere en lignende defensiv mod KIF Kolding og specielt med den pressede trup som vi har. Det kan blive et vigtigt våben at få et par nemme kontrascoringer, så vi ikke skal pumpe for mange kræfter væk i det stationære angreb, siger Frandsen.

Der resterer to kampe for TTH Holstebro i Herre Ligaens grundspil. Med to sejre er man sikker på en top-4 placering, hvilket giver ét point med over i DM-slutspillet.

- Vi kan selv afgøre om vi får ét point med over i DM-slutspillet ved at vinde over KIF Kolding og SønderjyskE. Vores mentalitet er naturligvis at det skal blive til fire point, så vi kan få en god indgang til DM-slutspillet, slutter Sebastian Frandsen:

Kampen mellem KIF Kolding og TTH Holstebro fløjtes i gang onsdag kl. 18.30 i Sydbank Arena, Kolding. 

Del på facebook