Frandsen skadet - debut til ny målmand


25.11.2020 | Af Louise Boo

Det 21-årige målmandstalent, Nicklas Graugaard, kan i aften få debut som TTH Holstebro-spiller. Han erstatter en skadet Sebastian Frandsen.

En skade hos TTH-profilen Sebastian Frandsen, er årsagen til, at klubben har handlet hurtigt og indgået en kontrakt med målmand Nicklas Graugaard.

Kontrakten gælder resten af denne sæson. Dermed udvides ligatruppen, som får en stærk reserve for de to nuværende målmænd.

Det er endnu uvist, hvor alvorlig Sebastian Frandsens skade er, og derfor ønsker klubben at sikre et supplement på målmandsposten.

Nicklas Graugaard har de seneste tre år været på kontrakt i Mors-Thy Håndbold. I sommers fortsatte han karrieren i Norge, hvor Halden Topphandball stod klar med en kontrakt.

På grund af private forhold flyttede Nicklas Graugaard hjem til Danmark i starten af oktober og har siden trænet med i 1.divisionsklubben Skive FH.

- For os er Nicklas en rigtig god løsning som reserve for Frandsen og Frisk. Og set i lyset af både mulige skader og covid-19 omstændigheder, er vi meget tilfredse. Både klubben og speciel Søren Hansen kender Nicklas rigtig godt, og derfor var vi hurtige, da behovet opstod, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Nicklas Graugaard kommer til at bære trøje nr. 12 i TTH Holstebro.

 

Del på facebook