Fremragende første halvleg grundlagde EHF Cup sejr


23.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

TTH Holstebro skulle lørdag eftermiddag forsøge at holde liv i drømmen om at nå EHF Cup kvartfinalerne. Kravet for de hvide var en sejr mod rumænske HC Dobrogea Sud Constanta, og dette blev indfriet på fornemmeste vis.

Opgøret mod Constanta i Rumænien startede i bedste balkan-stil med røg og truthorn under indløbet, og dermed var scenen sat af hjemmeholdet til en vigtig kamp i EHF Cuppen.

Men om det var netop røgen, der gjorde at Constanta-spillerne ikke kunne finde vejen til målet står stadig uklart, for det var et tydeligt problem for det rumænske mandskab.

TTH Holstebro var nemlig klart overlegen i begge ender af banen i forhold til hjemmeholdet i kampens første 30 minutter. Westerholms trup havde fint styr på rumænerne og når de endelig slap fri til chancer, så stod en storspillende Sebastian Frandsen i vejen i målet. Målvogteren lukkede blot 8 mål ind i kampens første 30 minutter til halvlegsstillingen 8-16.

I anden halvleg kom der slinger i valsen for TTH Holstebro, hvor koncentrationen i afslutningerne faldt og samtidig blev der lukket mere op i forsvaret. Constanta formåede dog ikke at gribe comeback-mulighederne, og der kom derfor aldrig tvivl om udfaldet af kampen.

TTH Holstebro vandt opgøret med 28-22, og holder dermed liv i drømmen om at nå en EHF Cup kvartfinale.

Næste kamp for TTH Holstebro er den 27. marts, hvor man møder KIF Kolding i Herre Ligaen på udebane.

 

HC Dobrogea Sud Constanta # TTH Holstebro 22-28 (8-16)

Kampstatistik TTH Holstebro
Mål: Magnus Bramming 6, Jonas Porup 4, Niels Lindholt 4, Lars Mousing 4, Kay Smits 4, Kasper Kildelund 3, Viktor Östlund 3.
Udvisninger: 5

Kampstatistik HC Dobrogea Sud Constanta
Mål: Zoran Nikolic 4, Dejan Malinovic 3, Nemanja Mladenovic 2, Dalibor Cutura 2, Ionut Nistor 1, Irakli Chikovani 1, Mihai Toma 1, Nikola Crnoglavac 1, Lulian Mocanu 1.
Udvisninger: 1

Del på facebook