Frivillige hyldes for deres store indsats i TTH Holstebro


25.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Inden jul modtog klubbens frivillige en hilsen som tak for deres store indsats det forgangne år.

For TTH Holstebros frivillige lå der en ekstra gave under juletræet denne 24. december. I samarbejde med Hvide Sande Bryghus delte vi inden jul omkring 100 styks STÅ SAMMEN BAJER-æsker ud til klubbens frivillige som tak for det store stykke arbejde, de har gjort i 2021:

- Vores frivillige gør hver dag en kæmpe indsats for at gøre TTH Holstebro til en af Danmarks bedste ligaklubber. 2021 har på mange måder været et anderledes år med restriktioner og en forandret hverdag, men med godt humør, gåpåmod og sammenhold har de frivillige skabt en god og tryg atmosfære for tilskuere, sponsorere og spillere i Gråkjær Arena, siger direktør John Mikkelsen og tilføjer:

- Det vil vi gerne, i samarbejde med Hvide Sande Bryghus, anerkende og takke dem for. Derfor var det nærliggende, at de frivillige skulle have en æske med STÅ SAMMEN BAJERE, når nu de har stået så flot sammen med os i TTH Holstebro det seneste år.

STÅ SAMMEN BAJER er TTH Holstebros nye øl lavet i samarbejde med Hvide Sande Bryghus. Øllen er en pilsner lavet på new zealandsk humle, og er en hyldst til klubbens frivillige, sponsorer og tilskuere, der de seneste to år har hjulpet TTH Holstebro igennem en svær coronatid. 

Del på facebook