Gade: Aalborg straffede vores dårlige perioder


10.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

TTH Holstebro måtte gå skuffede fra banen onsdag aften, efter et nederlag på 25-27 mod Aalborg Håndbold. Simon Gade ærgrer sig over, at den sidste kvalitet manglede mod ligaens tophold.

Simon Gade blev noteret for 13 redninger (48%) mod Aalborg, men redningerne rakte desværre ikke til point mod de danske mestre.  

- Vi skulle have straffet Aalborgs halvdårlige start på kampen. Kristian Sæverås var den eneste som var skarp for dem de første 17 minutter, og det skulle vi have udnyttet bedre, siger Simon Gade, som efterspurgte mere kvalitet hele vejen rundt fra TTH-mandskabet:

- Vi smider for mange bolde væk, og har for mange tekniske fejl mod et tophold som Aalborg. Der var ikke skarphed nok til at få point, men vi må også rose Aalborg for at straffe vores dårlige perioder.

TTH Holstebro har haft et par tætte topkampe i denne sæson, men opgørene er desværre ikke endt i sejre. Simon Gade håber på det snart sker.

- Nu har vi mødt Skjern, BSH og Aalborg, og alle tre kampe har været meget tætte. Det er fedt, at spille tætte og intense topkampe, men vi ville gerne at der var kommet minimum én sejr, siger Gade og fortsætter med en opfordring til publikum:

- Vores tilskuere behøver ikke være så "pæne" til en topkamp mod Aalborg. De må gerne stille sig lidt mere op og buhe lidt mere, når Aalborg trækker angrebene langt ud. Det er de små ting, som kan gøre forskellen i de her kampe, slutter Simon Gade.

Simon Gade blev kåret til kampens spiller i opgøret mod Aalborg Håndbold.

Personlig sponsor for Simon Gade er, Holstebro RejseCenter.

Del på facebook