Gade: Fedt at møde toppen af verdenseliten


07.06.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

For nyligt kunne TTH Holstebro annoncere, at verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain besøger Holstebro den 18. august til en træningskamp. Opgøret mod det stjernespækkede Paris-mandskab sker som en forberedelse til 2019/20 sæsonen, og det falder i god jord hos målvogter, Simon Gade.

- Det bliver helt sikkert en af det fedeste træningskampe jeg har spillet, og det er altid sjovt skulle møde toppen af verdenseliten, siger Simon Gade.

Som målvogter skal Simon Gade forsøge at stå imod stjerner som Mikkel Hansen, Nikola Karabatić, Sander Sagosen, Henrik Toft og mange flere.

- Vi kommer til at udfordre os selv på det allerhøjeste niveau når vi møder Paris. Det bliver sjovt, og jeg glæder mig til at stå overfor dem alle sammen.   

Når man taler om Paris Saint-Germain, så er det svært ikke at omtale Mikkel Hansen som det første navn. Navnet vækker også klar respekt hos unge Simon Gade: 

- Mikkel Hansen kan jo skyde rundt i hele målet med høj fart i skuddet, så det bliver svært at læse hvad han gør, men jeg glæder mig til udfordringen, slutter Gade. 

Har du ikke købt din billet til TTH Holstebro mod Paris Saint-Germain? Køb den til en EARLY-BIRD pris HER

Del på facebook