Gade glæder sig til internationale stjerner i EHF Cup'en


08.01.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

Når TTHs herrer i foråret tager hul på EHF Cup’ens gruppespil for 15. gang i klubbens historie, bliver det for fuld damp mod mandskaber i international topklasse.

TTHs Simon Gade ser frem til at byde bl.a. Mads Mensah, Uwe Gensheimer og Michaël Guigou op til dans i Gråkjær Arena:

- Jeg glæder mig! Det er altid fedt at komme på nogle anderledes ture og spille mod nogle andre hold, end dem vi møder i den danske liga. Og de oplevelser vi fik til Final4 i Kiel sidste år, har givet smag på mere, siger Simon Gade.

Målvogteren ved dog også, at der ikke bliver tale om nogle lette kampe ved dette års EHF Cup. Her tæller puljen, foruden TTH, spanske Liberbank Cuenca, det franske top-3-hold USAM Nîmes Gard og ikke mindst verdensstjernerne fra tyske Rhein-Neckar Löwen:

- Vi møder tre tophold fra tre af verdens bedste ligaer, så det er uden tvivl nogle svære modstandere, vi står overfor. Publikum i Gråkjær Arena kommer til at opleve noget rigtig god håndbold på et internationalt niveau. Det er ikke mange i haller i Danmark, hvor det er muligt at se sådanne hold i aktion.

’Den skal have én over nakken’
For Gade er den kommende tid, også den sidste tid som TTH-spiller, inden han til sommer skifter til danmarksmestrene fra Aalborg Håndbold:

- For mig er TTH meget mere end bare en klub. Det er her, jeg er blevet formet som målmand og som person, efter jeg kom til TTHs ungdomsafdeling som U12-spiller, siger målvogteren fra Mejdal.

Derfor skal den have én over nakken i sæsonens sidste halvdel, hvor Final4, EHF Cup og ligaen venter:

-  Jeg vil gerne slutte godt af. Og helst med så meget metal rundt om halsen som muligt, afslutter Gade.

Du kan allerede nu sikre sig billet til hjemmekampen mod Rhein-Neckar Löwen. Køb billetter i den røde billetboks nedenunder.
Billetter til de to resterende EHF Cup-kampe vil blive sat til salg omkring 1. februar på vores hjemmeside. 

Personlig sponsor for Simon Gade er Holstebro RejseCenter

Køb billetter her

Del på facebook