Gammel kærlighed ruster ikke


02.08.2021 | Af Nanna Gantriis

For Ronnie Nicolaisen bliver sæsonens første kamp ekstra speciel. Han er tilbage i TTH-målet, hvor det hele tog fart i ungdomsårene. Og på den anden side af banen står hans gamle holdkammerater fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Rivalisering, tilhørsforhold og gamle venskaber er en del af historien om lokalopgøret mellem TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold. Torsdag aften skrives et nyt kapitel, når de to hold mødes i en opvisningskamp, og for TTHs nye målmand Ronnie Nicolaisen bliver det et mindeværdigt opgør.

- Det er specielt for mig at skulle møde LTH. Det er mine gamle venner og en klub, der har sat sine spor, fordi jeg har været der i fire sæsoner. Men nu er jeg på den anden side, og her vil jeg rigtig gerne være, siger Aulum-drengen, der tidligere har foldet sig ud i TTH-målet. Nicolaisen var nemlig en del af TTHs Talentakademi i sine ungdomsår.

-Jeg fik min rigtige håndboldopvækst her i klubben, jeg gik i gymnasiet her, min familie bor her, jeg har trænet utallige timer her. Gråkjær Arena, Holstebro og TTH har betydet meget fordi det var her, jeg brugte mine ungdomsår. Så der var ikke meget betænkningstid, da jeg fik muligheden for at komme tilbage til TTH. Det var meget naturligt for mig at vende tilbage.

Kunsten at kende sin modstander
Ronnie Nicolaisen har altså gode minder i både LTH og TTH. Men der er ingen tvivl om tilhørsforholdet, når de to hold går på banen i Struer Energi Park torsdag klokken 19.00:

- Forhåbentlig kan jeg udnytte, at jeg kender Lemvig-mandskabets skudmønstre og jeg dermed kan få sejren. Og håneretten!

Kampen mellem TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold spilles i Struer Energi Park torsdag den 5/8 klokken 19.00.

Personlig sponsor for Ronnie Nicolaisen er Creativ Company.

Del på facebook