'Gidsel er god, men...'


06.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Onsdag aften gæster Mathias Gidsel og GOG Gråkjær Arena til sæsonens første ligakamp på hjemmebane. En TTH’er har spillet sammen med den unge komet i landsholdsregi og vil gøre os klogere inden onsdagens opgør.

Mathias Gidsel har taget Danmark med storm efter sine præstationer på det danske landshold og i sydfynske GOG. 

Men inden han vandt VM-guld og blev en profil i den danske liga, gjorde han sig på de danske ungdomslandshold – sammen med vores hurtige højre fløj, Jeppe Hauskov. Med en fortid som holdkammerater på U-landsholdet kender TTH-spilleren Mathias Gidsel – på godt og ondt.

- Jeg vil jo helst ikke rose ham for meget, indleder Hauskov med et smil, da vi sætter ham i stævne forud for kampen mod GOG.

- Nu er det jo ved at være et par år siden vi spillede sammen på ungdomslandsholdene, og han har udviklet sig meget siden da. Men skal jeg sige et par ord om ham, så er han en utrolig dygtig håndboldspiller, som er god til det meste. Han spiller med få fejl, er dygtig mand-mand, han spiller klogt, og så er han god til at sætte sine holdkammerater i scene.

’GOG er mere end Gidsel’
Ingen mennesker er perfekte. Derfor handler det også om at finde Gidsels svage punkter og udnytte dem i kampen mod de gulblusede fynboere:

- Hansen og Uhrenholt er stærke på taktikken, så mon ikke de har gjort sig nogle tanker om, hvordan vi stopper Mathias på onsdag, siger Jeppe Hauskov og understreger, at et håndboldhold består af mere end blot én stjernespiller.

- Gidsel er god, men GOG er også mere end Gidsel. På holdkortet står Morten Olsen, Jerry Tollbring, Emil Lærke og Torbjørn Bergerud. Alle dygtige spillere, som også skal stoppes, hvis vi skal skabe et godt resultat på onsdag.

’Gråkjær Arena skal koge’
Troen på egne evner er dog intakt hos TTH-mandskabet:

- Når det er sagt, så går vi ind til hver kamp for at vinde. Vi er også et godt hold, og kan vi få Gråkjær Arena til at koge, som vi gjorde søndag mod RK Trimo Trebnje, så kan vi slå GOG, afslutter Jeppe Hauskov.

Kampen mod Gidsel, Olsen og Bergerud fløjtes i gang onsdag aften klokken 20.30 i Gråkjær Arena. Du kan stadig nå at sikre dig din billet ved at klikke her

Personlig sponsor for Jeppe Hauskov er Havskov Svineproduktion.

Del på facebook