Glad for sejr, men ikke tilfreds endnu


20.11.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

Christoffer Cichosz og resten af holdkammeraterne indledte weekenden på bedste vis, da holdet slog Ribe-Esbjerg med seks mål.

TTH Holstebro fik standset Ribe-Esbjergs gode stime og sendte esbjergenserne hjem med et nederlag på 30-24 i bagagen. Kun 9 mål fik udeholdet scoret i 2.halvleg, og det glæder anfører Christoffer Cichosz:

- Jeg havde en rigtig god følelse i 2. halvleg. Vi gør det svært for Ribe-Esbjerg at komme til mål, og vi får sat noget af det forsvarsspil op, vi gerne vil anvende, og som vi har brugt meget tid på.

’Vi er ikke tilfredse endnu’
Med sejren torsdag aften kravler TTH Holstebro op på ligaens 3. plads med 3 point ned til de nærmeste forfølgere. Men selvom både tabellen og takterne på banen så godt ud, så er Cichosz ikke tilfreds; endnu:

- Vi jagter alle de point, vi kan komme i nærheden af, men vi ved også godt, at vi skal justere nogle ting, hvis vi skal være med dér, hvor det er rigtig sjovt. Så vi jagter og stiller os ikke tilfredse endnu.

Næste gang TTH Holstebro skal i ilden, er onsdag den 25. november hvor man møder Fredericia på udebane. Kampen spilles klokken 20.30 og kan ses direkte på TV2 Sport.

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen & Blindkilde.

Del på facebook