Glæd dig til braget mod ærkerivalerne


09.05.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

Læs nyheden i klubbens nyhedsbrev HER

Det er endnu engang blevet tid til det klassiske derby-opgør mellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold. Søndag den 12. maj kl. 16.00 går det løs mellem de to naboklubber i Gråkjær Arena - og du kan godt begynde at glæde dig til rivalopgøret i DM-slutspillet. 

Der er alt på spil for TTH Holstebro til rivalopgøret, hvor kun en sejr tæller, hvis semifinale-håbet skal fortsætte frem til sidste spillerunde i slutspilspulje 1.

Og selvom semifinale-chancen er ude af egne hænder, så er håbet ikke slukket hos cheftræner Westerholm:  

- Vi jagter 100% vores chance for at nå semifinalen. Vi lægger os ikke fladt ned, men vil kæmpe for den mulighed, som stadig er der, siger Patrick Westerholm. 

Udover at kunne opleve en intens fight mellem to naboklubber om vitale point, så kan du se frem til masser af spændende tiltag omkring rivalbraget. Se hvad du kan opleve til kampen herunder:

Køb din billet til rivalopgøret HER for blot kr. 50,-. (Der er få siddepladser tilbage)

 

Kåring af Månedens TTH-profil

Før kampstarten mod Skjern Håndbold kårer vi Månedens TTH-profil, som præsenteres af Nørre Vosborg. Kåringen går til en spiller, som har udmærket sig i april måned. 

Kåring af Årets TTH-herrespiller

Til årets "måske" sidste hjemmekamp kårer vi Årets TTH-herrespiller i 2018/19 sæsonen. Hvem har du som favorit til at vinde titlen? - bliver det Frandsen, Porup, Bramming eller måske en helt fjerde? - Kåringen overrækkes inden kampstart. 

Hvid kulisse i Gråkjær Arena

Der vil endnu engang være hvide t-shirts på størstedelen af stolene i Gråkjær Arena til opgøret mod Skjern. Har du allerede fået en slutspil fan t-shirt? - så tag den på, og vær med til at skabe en hvid kulisse mod de grønne.

Tak til følgende sponsorer for deres bidrag til t-shirten: 

LINDS
VestjyskBANK
Struer Kleinsmedie
Sport 24
SPRØD
Vestforsyning
Vald. birn. 
ID IDentity

Tak til kampens matchpartner

Vi Elsker 90'erne, Holstebro er matchpartner til kampen mod Skjern Håndbold. Kom og mød dem i foyeren, hvor du kan købe en billet til Årets vildeste musikfest i Holstebro. Der vil være masser af penge at spare, hvis du køber billetten til kampen mellem TTH og Skjern.

Vi Elsker 90'erne er i kamppausen vært for Dagens TTH fan. Tag en HVID trøje på, så er du måske den heldige vinder af deres flotte præmier.

Tak til kampens eventpartner

Louis Nielsen, Holstebro er eventpartner til kampen mod Skjern Håndbold. Mød dem i foyeren, hvor du bl.a. kan møde deres maskot, Super Louis. På hver stol i arenaen vil der være en klapper fra Louis Nielsen, så du kan skabe stemning til kampen mod de grønne.

I kamppausen er Louis Nielsen vært for en boldkast konkurrence, hvor udvalgte tilskuere får mulighed for at vinde flotte præmier. I pausen vil du ligeledes kunne byde på deres kampauktion, som er et gavekort til en værdi af 3.000,-. Se auktionen HER

Farvel til herrespillere og trænere

Efter kampen mod Skjern siger vi farvel til de TTH-herrespillere og trænere, som ikke er i klubben til 2019/20 sæsonen. Kom og giv dem et ordentligt farvel til Aftermatch i foyeren efter kampen. 

Månedens TTH bilpartner

SKODA Holstebro er Månedens TTH bilpartner. Se flotte SKODA biler i foyeren. 

Del på facebook