Glædelig jul fra TTH Holstebro


23.12.2020 | Af Nanna Gantriis

Livet som håndboldklub har været alternativt i 2020. Men et stærkt fællesskab og stor opbakning fra sponsorerne skaber optimisme for 2021 i TTH Holstebro. Læs klubbens julehilsen her:

TTH HOLSTEBRO ØNSKER ALLE EN GLÆDELIG JUL
TAK FOR FLOT OPBAKNING

På vegne af TTH Holstebro ønsker vi alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Den store opbakning til klubben og det nye set-up giver TTH Holstebro en tro på, at vi sammen kan føre Bramming & Co. op som en fast del af dansk håndbolds top. Opbakningen gør, at vi sammen kan skabe et godt fundament for tophåndbold i TTH Holstebro- ikke mindst når vi er på den anden side af corona-pandemien. Mens holdet arbejder for sejre på håndboldbanen, arbejder klubben hårdt for at mindske de økonomiske tab, som vi har pga. Covid-19-forholdene.

TTH Holstebro summer af nye tanker, et stærk netværk og stort engagement hos alle i og omkring klubben. En ny PLAN 2025 skaber nye ambitioner for de kommende år, og med Christoffer Cichosz i spidsen har holdet med fight og mange timers træning skabt et holdudtryk gennem efteråret, som viser truppens store potentiale. Med andre ord har Søren Hansens mandskab allerede vist, at holdet kan blande sig i toppen af dansk håndbold.

Vi har både på og udenfor banen et stærkt team, som sammen med klubbens samarbejdspartnere, frivillige, fans og publikum jagter nye triumfer og store oplevelser til Holstebro og hele Nordvestjylland.

I har alle givet fremtidens TTH Holstebro en succesfuld start.

Tak for jeres flotte opbakning.
Vi ses til meget mere tophåndbold i 2021.

Del på facebook