God fight var ikke nok


09.10.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Kræfterne og kvaliteten forsvandt i 2 halvleg, og derfor fik Søren Hansen & co. ikke point med hjem fra SønderjyskE. 

Efter en god første halvleg på den svære udebane i Sønderjyske, blev udfordringerne desværre for store for TTH Holstebro i de sidste 30 min. 

- Vi ser igen i dag at drengene kommer med masser af vilje og gå på mod. Vi får en rigtig god start og har kontrollen i kampens første 20 min. Det sker, fordi vi spiller klogt og på vores præmisser, siger Søren Hansen, som dog ikke var tilfreds med kampens sidste 30 min. 

- Vores kvalitet er ikke høj nok de sidste 30 min. Vores tre bagspillere gjorde det fint mens kræfterne slog til, men desværre havde vi ikke den fornødne kvalitet til at presse SønderjyskE alle 60 minutter. Vi laver alt, alt for mange tekniske fejl, og dermed taber vi kontrakampen stort, hvilket i sidste ende påvirker slutresultatet, siger cheftræneren. 

Igen ros til unge kræfter 
For cheftræneren var der dog også lyspunkter trods nederlaget. 

- Vores unge Simon Jensen får 60 minutter som afløser for Bramming, og det gør han meget flot. Han var skarp med fem mål på seks forsøg. Det samme var Emil Jensen, hvor han flere gange gav prøver på sit potentiale. 

Søndag går Søren Hansens forberedelser allerede i gang til torsdags hjemmekamp mod Kolding. Her kræver det en helstøbt indsats, hvis TTH-mandskabet skal tage point fra Peter Balling og resten af KIF-mandskabet. Du kan købe billetter til kampen her.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook