Gode lærepenge mod europæisk tophold


21.08.2021 | Af Nanna Gantriis

Søren Hansens tropper tabte semifinalen 33-28 mod Vadar Skopje til weekendens hummel Cup. Men der var også gode lærepenge at hente mod det makedonske storhold.

Første halvleg var en lige affære, hvor de to hold fulgtes ad indtil det 20. minut. Her trak Holstebro-drengene fra og kom foran med et par mål. Specielt en stærk kontrafase og en velspillende Josip Cavar i målet skabte det hvidblusede forspring.

Dyre, men gode lærepenge
Herefter fulgte et par dyre minutter for TTH Holstebro og dermed kunne mandskabet gå til pause bagud 13-14. Takterne fulgte desværre med ind på banen til anden halvleg, hvor makedonerne kunne notere sig en føring på seks mål - til stor ærgrelse for cheftræner Søren Hansen:

- Vi spiller rigtig godt i første halvleg, men et hovedløst kvarter med fejl og brændte chancer ødelægger vores ellers fine start. Det ærgrer mig meget, for det er vores fejl Vadar profiterer på. Vi kunne sagtens være med i kampen, og beviser det også da vi mindsker makedonernes føring til kun tre mål i anden halvleg.

Hansen vælger dog at tænke positivt - trods eftermiddagens nederlag:

- Dette er gode lærepenge forud for den hjemlige liga, og endnu vigtigere vores EHF-kamp mod Trimo Trebnje. Kan vi mindske den dårlige periode, vi har i dag, så kan vi spille med mod de bedste hold - også Vadar Skopje, siger Søren Hansen.

Gades europæiske ilddåb
En af de spillere, som bemærkede sig positivt under dagens kamp var højrebacken Jonas Gade. Opgøret mod Vadar var hans europæiske ilddåb, og det internationale niveau kunne mærkes hos Gade efter kampen:

- Man kan godt mærke at de er lidt større og mere fysiske end dem, vi er vant til at spille mod hjemme i Danmark. Det er fedt at få oplevelser som disse, hvor man spiller mod eksempelvis Dibirov og Ristovski. Dem så man jo op til, da man var yngre, siger højrebacken.

Vi spiller allerede kamp igen i morgen, søndag, klokken 12.30. Kampen kan streames på SC Magdeburgs YouTube-side. Klik her for link

RK Vadar Skopje # TTH Holstebro 33-28 (15-14)
Målscorere:
Nikolaj Markussen 5, Magnus Bramming 5, Mathias Porsholdt 3, Jonas Porup 3, Jonas Gade 3, Jeppe Hauskov 3, Allan Damgaard 2, Josip Cavar 1, Frederik Tilsted 1, Jesper Munk 1, Rasmus Kier 1.

Del på facebook