Gode og dårlige nyheder på skadesfronten


08.01.2021 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Cheftræner Søren Hansen har i mange af efterårets kampe i HTH Ligaen måtte undvære flere af holdets spillere - både på skift og på samme tid.

Da ligaherrerne fra TTH Holstebro igår genoptog træningen frem mod foråret, det afsluttende grundspil og DM-slutspillet, var der både gode og dårlige nyheder til cheftræner Søren Hansen om holdets skadessituation.

Vi tager de dårlige nyheder først:

En af holdets streg- og forsvarsspillere, 23-årige Mathias Porsholdt, som har været ude i holdets seneste seks ligakamp pga. en skulderskade, har nu efter et par yderligere undersøgelser fået besked på skades omfang.

En MR-scanning har vist en skade inderst i skulderen, som heldigvis ikke kræver en operation, men derimod ca. 10 ugers genoptræning. Derfor forventes Mathias på nuværende tidspunkt først at være med på holdet sidst i marts.

Holdets højre back, Nikolaj Enderleit, som pga. en hofte-og lyskenskade har været ude de sidste fire måneder, er fortsat ikke klar til at starte træningen på lige fod med de øvrige medspillere. Nikolaj kommer til at følge et andet træningsprogram de kommende uger, og så håber klubben, at den 23-årige højre back til februar kan være med i holdets fællestræning igen.

Sidst men ikke mindst, sender TTH Holstebro i dag gode tanker til holdets playmaker, Johan Meklenborg, som i dag får foretaget en korsbåndsoperation på den skade, han pådrog sig i december. Klubben vil nu sammen med Johan ligge et godt genoptræningsprogram, og så krydser vi alle finger for, at vi får Johan i TTH-trøjen igen om 12 måneder.

De gode nyheder er:

Den skade, som holdets hollandske landsholdsspiller, Kay Smits, pådrog sig i den sidste kamp inden julepausen, ikke er så alvorlig som først antaget. Der var tale om en kraftig forstuvning. Kay Smits er lige nu med det hollandske landshold, som spiller mod Slovenien i to EM-kvalifikationskampe, og i den første kamp, scorede Kay Smits otte mål. Han vender tilbage til TTH´s ligatrup onsdag i næste uge.

For målmand Sebastian Frandsen er der også gode nyheder. Efter skaden, som har holdt ham væk fra holdets seneste seks kampe, er han nu i så god bedring, at den 26-årige målmand igen kan deltage i ligaholdets træning. Dermed er Sebastian Frandsen med på holdet igen, når HTH Ligaen starter op efter VM-pausen.

Den tredje gode nyhed er, at holdets højre fløj Christian Jensen, som for ca. 11 mdr. siden blev opereret for en korsbåndsskade, nu er ved at være klar til at deltage fuldt ud i holdets træning. Det forventes, at Christian kan få sin officielle debut for TTH Holstebro, når ligaen starter op igen i starten af februar.

Del på facebook