Godt nytår fra os i TTH Holstebro


31.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

2021 blev et godt og spændende år for TTH Holstebro. Både på og udenfor banen har der været mange lyspunkter, og dermed er der optimisme for et stærkt 2022.

SPORTSLIG SUCCES
Kalenderåret 2021 startede med et fremragende forår, hvor klubben konstant var en del af TOP4, og vandt slutspilspuljen med det højeste pointantal i klubbens historie. Desværre lykkedes det ikke for Bramming og co., at hente en DM-medalje til klubben, men fem gode kampe mod henholdsvis BSH og GOG i semfinalerne og bronzekampene viste TTH-mandskabet sig frem på bedste vis.

Med den samlede TOP4-placering kvalificerede klubben sig for ottende år i træk til en af de europæiske turneringer. I perioden udviklede flere af spillerne sig til nogle af ligaens bedste på deres position. Det betød, at vi i sommers kunne sende flere TTH'ere til store, udenlandske topklubber. Med trænerduoen Søren Hansen og Claus Uhrenholt i spidsen viste foråret at TTH-mandskabet, trods fraværet af flere skadede profiler, indeholdt og stadig indeholder masser af kvalitet og potentiale.

ET EFTERÅR MED HÅRDT ARBEJDE
Hvad foråret gav af gode oplevelser, har efteråret givet i udfordringer og hårdt arbejde. 

Allerede i optakten til den nye sæson kom de første udfordringer med flere spillere på skadeslisten, hvilket i løbet af de første tre måneder udviklede sig til rekordmange skader og uheld. Dette satte sine spor, og 1. halvdel af 2021/22-sæsonen blev sportslig ustabil. 

Gang på gang måtte trænerduoen ty til plan D og E i opstillinger, hvilket i en så stærk liga som HTH-herreligaen, har påvirket antallet af point på kontoen. De seneste to måneder er flere spillere kommet tilbage på holdkortet, og siden november har TTH-mandskabet vist en opadgående kurve hvad angår både point og spillet på banen.

Hele vejen igennem har holdet udvist stor fightervilje og kæmpet ihærdigt for hinanden og klubben, hvilket har givet holdet tre sejre i de seneste fire ligaopgør. Med spillere som Johan Meklenborg, Christoffer Cichosz, Christian Jensen, Frederik Tilsted og Jonas Gade tilbage på banen er optimismen på holdet og i klubben stor, og vi lægger planer for et nyt stærkt TTH-forår. Med en trup som indeholder både talent, masser af ligaerfaring og profiler på længerevarende aftaler, er målet nu i første omgang en plads i DM-slutspillet. Og lykkes det, kan alt ske…

FLOT OPBAKNING 
I 2021 har TTH Holstebro oplevet en styrket opbakning fra klubbens sponsorer til den sportslige strategi. Den flotte opbakning giver klubben mulighed for at fortsætte det målrettede arbejde i at blive en fast del af toppen i dansk håndbold.

Det stærkere økonomiske fundament er bl.a. blevet styrket via 38 partnere, som alle har tegnet et 3-årigt CLUB 2023 partnerskab. Dette og den øvrige flotte opbakning fra erhvervslivet samt opbakningen fra både frivillige, fans og publikum er med til, at optimismen for fremtidens TTH Holstebro er stor.

VI GLÆDER OS TIL 2022
Vi har både på og udenfor banen et stærkt team, der sammen med vores tilskuere, frivillige og sponsorer bakker op om TTH Holstebro. Sammen er vi klar til at fortsætte jagten på nye triumfer og store oplevelser til Holstebro og hele Nordvestjylland.

Tak for året der er gået. 
Vi glæder os meget til de kommende kampe i Gråkjær Arena, hvor vi med et endnu mere sammenspillet ligahold vil forsøge at hente flere point til TTH Holstebro.

GODT NYTÅR TIL ALLE.

Del på facebook