Gråkjær Arena får besøg af europæisk storklub med fem danske verdensmestre


11.05.2021 | Af Louise Boo - Foto: SG Flensburg-Handewitt

Det bliver ”toppen af poppen”, som skal være med til at fejre TTH Holstebros 20-års jubilæum. Den 18.august kl. 18.30 spiller TTH Holstebro jubilæumskamp mod de mangedobbelte tyske mestre og tidligere vinder af Champion League – SG Flensburg Handewitt. Topklubben kommer til Holstebro med fem danske verdensmestre – Lasse Svan, Simon Hald, Mads Mensah, Emil Jakobsen og Kevin Møller. 

Kampen er kommet i stand takket være et matchpartnersamarbejde med Actona Company. Billetter til kampen sættes til salg mandag den 17. maj kl. 13.00.

20-års TTH-jubilæum fejres med 1 års forsinkelse
Året 2020 var noget helt særligt for TTH Holstebro. Her blev klubben 20 år, og dette jubilæum skulle fejres i august 2020. Pga. covid-19 restriktionerne blev fejringen udsat. Nu er klubben klar til at afholde en ”20-års jubilæumskamp” for de mange personer og samarbejdspartnere, som gennem 20 års klubhistorie har været med til at skabe tophåndbold i Nordvestjylland.   

- Vi vil med kampen hylde de mange mennesker, der siden år 2000 har ydet en fantastisk indsats for både dame- og herrehåndbolden i Holstebro. – Lige fra spillere og trænere til ledere, ansatte, sponsorer og ikke mindst alle de frivillige. Samtidig skal der lyde en stor tak til det store lokale hjemmepublikum, som år efter år har bakket op. De fortjener alle at kunne opleve tophåndbold igen LIVE, siger TTH-direktør John Mikkelsen.  

Matchpartner Actona Company fejrer 40-års jubilæum
En af TTH Holstebros mange trofaste sponsorer, Actona Company, fylder til september 40 år. Dette flotte jubilæum vil møbelvirksomheden blandt andet markere med opbakning til jubilæumskampen mod det tyske storhold. 
 
- For Actona Company har håndbolden fyldt meget gennem alle år, og vi har med stor interesse fulgt klubbens flotte udvikling. Derfor vil vi gerne hylde både klubben og vores egne fantastiske medarbejdere, som gennem 40 år har været med til at udvikle virksomheden. Vi glæder os til en håndboldfest, hvor Actona Company på flere områder vil skabe gode oplevelser og events for tilskuerne til kampen, siger kommerciel direktør Søren Damgaard fra Actona Company.  

Fakta om 20 + 40 års jubilæumsfest

  • TTH-jubilæumskampen spilles onsdag den 18. august kl. 18.30 i Gråkjær Arena.
  • Modstanderen er den tyske storklub, SG Flensburg-Handewitt, som kommer til Holstebro med deres stjernebesatte mandskab, her iblandt fem danske verdensmestre og holdets øvrige landsholdsprofiler. 
  • Billetsalget starter mandag den 17. maj kl. 13.00.
  • Matchpartner for jubilæumskampen er Actona Company. 

Del på facebook