Gråkjær Arena fortsætter som Gråkjær Arena de næste tre år


07.09.2020 | Af Louise Bo

Håndboldarenaen i Holstebro hedder også Gråkjær Arena de næste tre år. Firmaet Gråkjær har forlænget sin sponsoraftale med TTH Holstebro, og dermed kan Gråkjær og Gråkjær Arena sammen fejre 10 års jubilæum til februar 2021.

Gråkjær bliver med den nye aftale en del af klubbens CLUB 2023, som pt. indeholder 28 partnere, som alle har tegnet en 3-årig aftale med klubben.

Manden, der har lagt navn til Gråkjær Arena - John Gråkjær - kan til februar fejre et nyt jubilæum, når Gråkjær Arena fylder 10 år. I alle årerne har Gråkjær været navnepartner.

- I Gråkjær er vi stolte over, at vi i Holstebro har en af landets bedste håndboldarenaer, som nu gennem næsten 10 år har samlet byen omkring tophåndbolden i Nordvestjylland. For os er TTH Holstebro og Gråkjær Arena med til at markedsføre Holstebro og regionen, som sammen med Musikteatret er et af byens fyrtårne. Vi skaber kun fyrtårne, hvis vi står sammen omkring opbakningen. Og det skal vi fortsætte med, hvis vi skal have tophåndbold i Holstebro i fremtiden, siger John Gråkjær, der glæder sig over udviklingen af TTH Holstebro.

De nye CLUB 2023-aftaler er med til at skabe både et stærkere sportsligt og økonomisk fundament for det nye TTH Holstebro, som giver klubben bedre mulighed for at fastholde det sportslige niveau. John Gråkjær uddeler derfor roser til CLUB 2023-partnerne.

- Det er vigtigt, at vi fortsat kan være med i toppen af ligaen og skabe forhold, som gør det attraktivt for profiler at komme til klubben. CLUB 2023 aftalerne er et kanon initiativ, der giver klubben fodfæste. Så nu skal der bare findes flere, så klubben kan fortsætte jagten på nye TTH-triumfer, siger John Gråkjær.

Gråkjær Arena er en stærk 8. mand

I TTH Holstebro sætter direktør, John Mikkelsen, stor pris på sponsoraftalen, mens han ser tilbage på et mangeårigt samarbejde.

- For TTH Holstebro har Gråkjær betydet meget for klubbens udvikling, og firmaet har været en stærk samarbejdspartner i hele TTHs 20-årige levetid. Vi er stolte over, at Gråkjær forlænger aftalen som klub og arenasponsor. Gråkjær Arena er en af Danmarks allerbedste håndboldarenaer, hvor vi sammen med tilskuere, fans og sponsorer har skabt mange store sportslige oplevelser, siger John Mikkelsen.

Sammen med Gråkjær vil klubben planlægge et 10-års jubilæumsevent til februar 2021, hvor Gråkjær Arena vil være samlingspunkt for både børn, unge og vokse fra hele regionen.

Sæsonens første ligakamp i Gråkjær Arena spilles på onsdag den 9.september kl. 19.00, når TTH Holstebro møder Mors-Thy Håndbold.

Del på facebook