Håbet om EHF-kvartfinalerne lever


28.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

TTH Holstebro var hos mange dømt ude af EHF Cuppen, men håbet om EHF-kvartfinalerne lever faktisk i bedste velgående for Westerholm og Co.

Lørdag eftermiddag møder TTH Holstebro spanske Liberbank Cuenca i Gråkjær Arena. En sejr i denne kamp kan sende TTH Holstebro op på 2. pladsen i pulje C, og dermed er man potentielt i spil til EHF-kvartfinalerne. 

Der er dog et GOG-scenarie i pulje D, som skal udspille sig i TTH's favør før det er muligt at booke en plads i EHF-kvartfinalerne. Den dårligste placerede 2'er fra de fire puljer går nemlig ikke videre til kvartfinalerne.  

Scenariet er såldes, at TTH Holstebro skal vinde lørdagens kamp mod Liberbank Cuenca, mens GOG i pulje D, skal tabe mod Fraikin BM Granollers i søndagens kamp. Der er dog endnu et twist på TTH's chancer, for målscoren kan også få indflydelse. TTH Holstebro er nemlig dårligere stillet end GOG, da fynboerne har en +5 målscore, hvorimod TTH har en +3 score. 

Matematisk bliver der et puslespil for TTH Holstebro, men to ting er sikkert, GOG skal tabe, mens TTH Holstebro skal vinde. 

Der er FRI ENTRÉ til lørdagens kamp mod spanske Liberbank Cuenca. Kampen spilles kl. 13.00 i Gråkjær Arena. 

Book din billet HER

Du kan se alle puljerne i EHF Cuppen på dette LINK

Del på facebook