Hanne Nielsen om stop i TTH: Jeg har valgt at stoppe karrieren


22.02.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

For nyligt kunne TTH Holstebro offentliggøre at stregspilleren Hanne Nielsen stopper i klubben til sommer. Den 31-årige stregspiller har valgt et fuldt karrierestop efter eget ønske.

Den travle hverdag med ligahåndbold og et privatliv med sønnen, Nohr på snart to år, er blevet en svær kombination for stregspilleren, Hanne Nielsen. Selvom formen er i top og lysten til håndbold stadig er der; ja så er det samværet med sønnen, der fremover skal komme i første række:

- Træningsstrukturen på liganiveau er krævende, når man har en lille derhjemme. Min kæreste, Morten og jeg, er begge tilknyttet TTH Holstebro og derfor er vi tit væk på samme tidspunkt fra hjemmet. Og når vi så endelig er hjemme, så er dagen snart ovre for vores søn, og det fungerer bare ikke optimalt længere, konstaterer Hanne Nielsen, som understreger at beslutningen har været meget svær at træffe:

- Det har taget mig flere måneder at komme til den her beslutning, og det har virkelig været svært at indse, at det nu man stopper håndboldkarrieren. Jeg føler dog, at det er det mest ansvarlige valg og jeg har altid ønsket at melde fra på toppen, i stedet for at blive fravalgt, siger Hanne Nielsen, der dog åbner døren en smule på klem for et karrierefortsæt:

- Der skal dukke et helt særlig tilbud op før jeg overvejer at fortsætte. Det ville være forkert at sige jeg ikke stadig kunne blive fristet, hvis den helt rette mulighed opstår.

Hanne Nielsen: Vemodigt at skulle sige farvel

Hanne Nielsen har tørnet ud for TTH Holstebro i to omgange. Først fra 2007-2011 og senere fra 2016-2019. I alt syv sæsoner har stregspilleren været i klubben, og det bliver derfor ekstra vemodigt at skulle sige farvel:

- Det lyder måske som en båndoptager fra andre der er stoppet; men jeg har virkelig nydt alle mine år i TTH Holstebro. Det har været en fantastisk periode i mit håndboldliv, hvor jeg haft gode sportslige oplevelser og samtidig fået mange nye bekendtskaber, som jeg vil forsøge at bibeholde en kontakt til. Og mon ikke jeg kommer forbi og ser en træning eller kamp i ny og næ, selvom jeg ikke spiller, siger Hanne Nielsen.

Før Hanne Nielsen stopper i TTH Holstebro, skal hun være med til at fuldføre ligasæsonen på bedste vis. En målsætning, som starter lørdag eftermiddag mod Randers HK i Gråkjær Arena.

- Vi kæmper om meget vigtige point mod Randers HK, og det bliver en spændende kamp. Det er et hold, som vi har en fin chance for at slå, og det tror jeg også på at vi gør. Vores hold er fyldt med selvtillid efter den sidste kamp i Odense, hvor vi nærmest leverede en mirakuløs anden halvleg. Det har gjort, at alle har tanket selvtillid på ny, slutter Hanne Nielsen.

TTH Holstebro møder Randers HK kl. 15.45 til SUPERLØRDAG i Gråkjær Arena. Kampen bliver efterfulgt af TTH’s herrer kl. 18.45 mod FC Porto Sofarma i EHF Cuppen.

Køb din billet til kampene HER

Del på facebook