Hansen: "Jeg vil se samme udtryk"


11.09.2020 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Søren Hansen fik håneretten og to point mod sin tidligere klub, da Mors-Thy onsdag aften gæstede Gråkjær Arena. Nu vil cheftræneren se de samme takter til den kommende kamp mod SønderjyskE lørdag eftermiddag.

Det var en glad, men også lettet Søren Hansen der kunne puste ud efter onsdagens kamp mod Mors-Thy Håndbold:

- Jeg havde forudset en svær kamp, og Mors-Thy byder os fint op til dans i første halvleg, udtaler Søren Hansen. En effektiv snak i pausen fik dog TTH Holstebro til at justere spillet, og i anden halvleg så Hansen & Co. sig ikke tilbage. Holdet kunne dermed notere sig en komfortabel sejr på 35-24 og to vigtige point til kontoen.

Ydmyghed og vindermentalitet med til grænselandet
Nu venter så en vigtig kamp i SønderjyskE lørdag eftermiddag. Og her vil cheftræneren gerne tage én specifik ting med fra Mors-Thy-kampen:

- Vi signalerede i opgøret mod Mors-Thy, at den her kamp, dén skulle vi vinde. Jeg vil meget gerne se det samme udtryk i SønderjyskE. De er kommet godt fra start i denne sæson, så motivationen for at tage derned og vinde er stor. Samtidig er vi ydmyge over opgaven, og vi skal arbejde med de ting, som vi tror på, afslutter Hansen.

TTH går på banen i Skansen i Sønderborg lørdag eftermiddag klokken 15.00. Næste hjemmekamp er mod Skanderborg Håndbold torsdag den 17. september klokken 19.00.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity

Del på facebook