Hansen som nyudklækket Master Coach


10.12.2020 | Af Louise Boo

Med bestået eksamen som EHF Master Coach har Søren Hansen nu papir på den højeste træneruddannelse i Europa.

- Jeg er glad for at have taget uddannelsen. Det er gået godt, siger Søren Hansen, der nu har papirerne i orden.

Uddannelsen, som forløb over halvandet år, blev sluttet af om det grønne bord med Ulrik Wilbeck som censor, Kim Jensen som eksaminator og 40-50 håndboldfolk som tilskuere i auditoriet. 

Forud for eksamen ligger en større skriftlig opgave, sessioner med organisation og ledelse samt fysisk træning. Det er derfor velfortjent, at han sammen med de 79 andre Master Coach-trænere fra de syv forrige år kan føje den ekstra titel til håndbold-CV'et. 

- Jeg har fået hår på brystet. Det har været spændende, men også krævende. Der har lige været lidt ekstra navigation i hverdagen - klubben med træning og kampe og så uddannelsen ind imellem, siger Søren Hansen.

Udover at være helt ajour med faglig og sportslig viden, har han også fået en masse godt netværk i løbet af uddannelsen.

Skulderklap fra klubben

Fra TTH Holstebros side lyder der også et stort tillykke til Søren Hansen.

- For os er det meget glædeligt, at Søren Hansens uddannelsesforløb er gået godt, og at vi nu har et trænerteam, som begge har den højeste uddannelse indenfor EHF. Vores trænerteam er med deres uddannelse og inspiration med til, at vi hele tiden udvikler vores sportslige set-up i klubben, siger John Mikkelsen.

Personlig træner for Søren Hansen er ID Identity.

 

Del på facebook