Hansens fire bud: Derfor er vi i Top4


14.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Med sejren over Skanderborg Håndbold sidste onsdag sikrede TTH Holstebro deres første semfinaleplads siden 2016. Vi har bedt cheftræner Søren Hansen liste fire gode grunde til, at hans mandskab er en del af Top4 i denne sæson.

1. parameter: Glæde
Det første parameter Søren Hansen fremhæver, er glæden ved at spille håndbold:

- Det har været et fokusområde på holdet, at vi skal glæde os over at spille håndbold. At vi har passion for det, vi laver. Der skal være et sammenhold og en fælles glæde, som vi kan tage med ind på banen i kampsituationer.

2. parameter: Arbejde før succes
Modsat påpeger Hansen den træningsiver og seriøsitet, holdet har lagt for dagen:

- Vi har haft et motto som hedder: Arbejde før succes. Hvis vi skal have succes, så kræver det hårdt arbejde. Jeg synes drengene har skabt en positivt træningskultur, hvor man giver alt, hvad man har til træning og møder op med godt humør. Sammen med passionen og glæden ved håndboldspillet skabes der her et godt spændingsfelt mellem seriøsitet og glæde på håndboldbanen.

3. parameter: Grundighed
Med en baggrund som skolelærer ved Søren Hansen at grundighed betaler sig. Og dette er blevet et fokusområde, som har han givet videre til sit hold:

- Jeg synes vi har været velforberedte og grundige. Uanset om modstanderen har heddet Aalborg eller TMS Ringsted, så har vi set video og forberedt os grundigt på den modstander, vi har stået overfor. Det handler om at have respekt for hver modstander, men samtidig tro på egne evner.

4. parameter: Bredden
Til sidst fremhæver Søren Hansen truppens bredde i en tid, hvor skader har præget TTH-mandskabet:

- Vi har haft bredden til at stå i Top4. Selvom der har været skader, så har vi haft en bred trup, som har kunne modstå skadespresset. De spillere som er kommet ind i stedet har leveret varen og skabt resultater for os. Derudover har vi fået flot opbakning fra klubbens sponsorerer, så vi har kunne hente ekstra forstærkninger i form af Odinn Thor Rikhardsson, Jorn Smits og Nicklas Graugaard, da skaderne indtraf.

Direkte kamp om førstepladsen og semifinalefordel
Søren Hansen og hans mandskab spiller sidste slutspilskamp søndag eftermiddag, når holdet spiller ude mod de danske mestre fra Aalborg Håndbold. Selvom begge mandskaber allerede er videre til semifinalerne, er der alligevel meget at spille for. Vinderen af kampen vinder også slutspilspuljen og får dermed en hjemmebanefordel i en eventuel tredje semifinale. Kampen vises direkte på TV2 klokken 16.00.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook