Hauskov er fremtidens fløjspiller for TTH Holstebro


05.02.2021 | Af Louise Boo

Den 22-årige Jeppe Hauskov er tilbage på liganiveau, og efter seks måneders deltagelse i ligatruppen i TTH Holstebro, er cheftræner Søren Hansen klar på mere. Derfor er det med stor glæde, at klubben og Jeppe Hauskov har forlænget kontrakten med to år gældende til 30.06.2023.

 

Han tog alle med storm, da han for tre år siden som lokal ungdomsspiller, kom på ligaholdet og blev ”Skjern-dræberen”.

Han var derefter væk fra ligaholdet i to år på grund af en alvorlig rygskade, som gav ham minimal chance for at vende tilbage til elitehåndbolden. Nu er han efter seks måneders deltagelse igen tilbage på et højt niveau og har en fremtid som fløjspiller på ligaholdet.

- For TTH Holstebro er Jeppes udvikling fantastisk. For alle os i og omkring klubben glæder vi os på Jeppes vegne over, at det er lykkes ham - efter hård kamp og masser af træningstimer - at komme tilbage til elitehåndbold. Han er en rigtig god fyr og en lokal spiller, som har udviklet sig via klubbens Talentakademi. Han har masser af potentiale, og vi glæder os til samarbejdet de kommende år, siger TTH-direktør, John Mikkelsen, som i samme omgang sender en stor tak til Struer Fysioterapi og Morten Graversen for et flot genoptræningsforløb.

Jeppe Hauskov: Jeg er i de bedste hænder i TTH Holstebro

For fløjspilleren har det været en god oplevelse at vende tilbage til ligaholdet i klubben, hvor han nyder både klubmiljøet og det høje sportslige niveau på holdet.

- De seneste seks måneder har givet mig både mod og tro på, at jeg kan komme tilbage på højt niveau. At dette er lykkes så hurtigt, skyldes i høj grad et godt samarbejde med klubbens sundhedsstab og den tillid, som Søren Hansen og Claus Uhrenholt har givet mig. Nu glæder jeg mig til at være med på vores klubrejse, hvor vi kan udfordre de øvrige tophold i ligaen, siger Jeppe Hauskov.

I denne sæson råder klubben over tre dygtige højre fløje, og fra starten har planen været, at Jeppe skulle danne duo med Odinn Rickardsson, indtil Christian Jensen var klar til ligaholdet. Det er Christian nu, så derfor fortsætter Jeppe Hauskov med at bygge på den fysiske træning, som han har gjort i hele 2021, for så senere at være i spil igen til forårets kampe. Jeppe Hauskov er derfor ikke på holdkortet til lørdagens kamp mod GOG på udebane.

I næste sæson vil Jeppe Hauskov danne fløjduo med Christian Jensen.

Personlig sponsor for Jeppe Hauskov er Havskov Svineproduktion, som hele vejen i dette forløb har været en trofast partner for Jeppe og klubben.

 

 

 

Del på facebook