Hauskov sejrede i sæsonens sidste kamp


22.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Jeppe Hauskov fik ikke nogen medalje i denne sæson. Men højrefløjen fik noget, der var meget større. Han fik tilværelsen som professionel håndboldspiller tilbage.

Jeppe Hauskov har kæmpet mange kampe i den hvide TTH-trøje, men den største kamp har alligevel foregået uden for de 20x40-meter. En rygskade gjorde det svært for den 22-årige højrefløj at udfolde det kæmpe talent, alle i Håndbolddanmark vidste han havde.

Det seneste år har Jeppe Hauskov sammen med TTHs fysioterapeuter, ført an af Morten Graversen fra Struer Fysioterapi, trænet intensivt for at komme tilbage på håndboldbanen i topform. Og i den afgørende bronzekamp mod GOG viste højrefløjen, at han er ved at være tilbage på sit vanligt høje niveau: 4 scoringer på 4 forsøg og et af årets bedste mål blev sendt afsted fra Hauskovs hånd i Gudme.

- Jeg har et mind-set om, at der er sket noget helt fantastisk og noget, som jeg aldrig troede ville ske. Nemlig at jeg kom tilbage til håndbolden, siger Jeppe Hauskov.

’Jeg er kommet stærkere tilbage’
Drømmen om et liv som professionel håndboldspiller var egentlig lagt på hylden af de læger, der skulle operere Jeppe Hauskov. Men TTH Holstebro, Struer Fysioterapi og ikke mindst Jeppe selv blev ved med at drømme.

I efteråret fik højrefløjen en ny 2-årig kontrakt med TTH Holstebro, og han kvitterede med en række flotte kampe for klubben. Siden da er tiden blevet brugt på at komme helt tilbage på topniveau, så ryggen kan modstå presset i toppen af dansk håndbold.

- Jeg mødte her i klubben nogle fysser som sagde: ’Nu træner vi den ryg op’, og det har givet sindssygt meget pote. Jeg føler, jeg er kommet stærkere tilbage.

Selvom bronzemedaljen glippede, så forlader Jeppe Hauskov alligevel sæsonen 20/21 med en god fornemmelse:

- Hver gang jeg spiller håndbold, bliver jeg glad. Der var jo flere år, hvor jeg troede det ikke ville ske igen. Så hver kamp er en fed oplevelse, når det ikke gør ondt…. og det har det ikke gjort i flere måneder, siger han med et smil.

Personlig sponsor for Jeppe Hauskov er Havskov Svineproduktion.

Del på facebook