Helt tæt på TTH ligaprofiler


12.01.2018 | Af Morten Toft

Onsdag var en helt speciel håndbold dag for ca. 30, U12-U14 spillere fra Mejdal GIK. Fem TTH Holstebro ligaherrer var nemlig på besøg i Mejdal Hallen, hvor de forventningsfulde unge skulle lære positionstræning til BIRN VIP TRAINING.  

Lars Mousing, Viktor Östlund, Emil Sidelmann, Anders Agger og Jac Karlsson var på denne dag de udvalgte til at styre de energiske unge fra Mejdal GIK U12-U14. TTH-spillerne blev blandt andet sat i ”den røde stol”, hvor ungdomsspillerne havde muligheden for at spørge om alt fra deres håndboldkarriere.

TTH-stregen Lars Mousing, har kun roser til de unge for deres indsats:

- Jeg synes det var en super oplevelse at træne Mejdal U12-U14 drenge og piger. De mødte virkelig talstærkt op, var meget engagerede og gav den gas med de øvelser vi havde med til dem. Man kunne tydeligt mærke på dem at de havde glædet sig til at vi skulle komme og træne dem, og det smittede af på både vores og deres gåpåmod. Vi lavede en del af de ting som vi selv laver til træning, og jeg må sige at de klarede det langt over forventning, både i forhold til forståelse og kompetencer.

BIRN VIP TRAINING er i stor grad støttet af støberikoncernen Vald. Birn. Samarbejdet mellem TTH Holstebro og Vald. Birn A/S gør at mange unge håndbold interesserede får muligheden for at komme helt tæt på ligaspillerne fra TTH Holstebro og selvfølgelig lære en masse nyt om håndbold.

Del på facebook