Hollandsk duo søger nye udfordringer


08.02.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Lynn Knippenborg og Inger Smits stopper i TTH Holstebro efter denne sæson. Den hollandske bagspiller-duo søger nye udfordringer.  

Inger Smits kom til TTH Holstebro i 2017 fra den tyske klub Oldenburg. I hendes to år i klubben har hun markeret sig som en profil, hvor hun især har påtaget sig en målscorer rolle. Men til sommer skal scoringerne falde i en anden klub end TTH for den hollandske bagspiller. Ligeledes gælder det samme for Lynn Knippenborg, som kom til klubben sidste sommer på en 1-årig aftale.   

- Lynn og Inger har gjort en stor indsats i TTH Holstebro, hvor de på relativ kort tid har markeret sig i den danske liga. De har været et friskt internationalt pust til vores dametrup, og vi har nydt at have dem i klubben. Men alting får en ende, og efter en gensidig snak med både Lynn og Inger, har vi besluttet at de skal søge nye udfordringer fra næste sæson, siger TTH-direktør John Mikkelsen. 

Inger Smits ser tilbage på to gode år i TTH Holstebro.

- Jeg kom til TTH Holstebro for snart to år siden, og det har jeg aldrig fortrudt. Jeg har været rigtig glad for at være i klubbens miljø, hvor jeg har fået en masse gode nye bekendtskaber og samtidig har det været en god periode i min karriere, hvor jeg føler at jeg både har udviklet mig som håndboldspiller og person. Pether har været den rigtige træner for mig, og han har hjulpet mig til at jeg nu kan tage det næste skridt i min karriere, siger Inger Smits.

Lynn Knippenborg ser ligeledes tilbage på en god tid i TTH.

- Det har været en god oplevelse at komme til den danske liga, som er fyldt med dygtige spillere. Det har været udfordrende og sjovt, og jeg vil se tilbage på min tid i TTH Holstebro med et stort smil, siger Lynn Knippenborg.

Trine Knudsen og Camilla Pytlick er hentet ind som erstatninger for Inger Smits og Lynn Knippenborg til næste års dametrup. 

Del på facebook