Hovedsponsor bakker op om fyrtårn


26.08.2020 | Af Louise Boo

Vestjysk Bank fortsætter som hovedsponsor i TTH Holstebro frem til 2023.

I de sidste 17 år har Vestjysk Bank været hovedsponsor hos sidste sæsons DM-bronzevindere, TTH Holstebro. Nu forlænges hovedsponsoraftalen med yderligere tre år.

- Vi er glade og meget stolte over den fortsatte opbakning til klubben. Opbakningen og tilliden fra Vestjysk Bank har stor betydning for klubbens udvikling og fremkalder stolthed, siger John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro.

For TTH Holstebro giver forlængelsen nu mulighed for videreudvikling af klubbens strategi. Aftalen er en af de mest betydningsfulde samarbejdsaftaler i klubbens historie. 

- Vi står over for en fremtid med et nyt TTH Holstebro-ansigt, hvor der udelukkende er fokus på herreholdet og en fortsat udvikling af et tophold i den danske liga. Derfor er denne aftale meget vigtig i jagten på nye TTH-triumfer, siger John Mikkelsen.

Vestjysk Bank: Det lokale i centrum
Den store lokale betydning er fællesnævneren for de sponsorater og partnerskaber, Vestjysk Bank engagerer sig i.

- TTH Holstebro er en stærk klub med et stærkt brand, der har stor lokal betydning, både i lokalsamfundet og i erhvervslivet i Vestjylland. Det er en af årsagerne til, at vi har forlænget vores hovedsponsoraftale, siger administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank, Jan Ulsø Madsen.

Han bliver bakket op af afdelingsdirektør, Palle Hoffmann, som fortsætter:

- I Vestjysk Bank vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område udvikler sig aktivt og attraktivt. Det kan TTH Holstebro være med til.

Palle Hoffmann understreger, at for hele regionen og for Vestjysk Bank, er herreholdet i TTH Holstebro et sportsligt fyrtårn. Holdet skaber stor synlighed for banken og bidrager til stor sammenhængskraft for hele regionen. TTH Holstebro er med til at skabe store oplevelser og fællesskab for både børn, voksne, erhvervslivet og de mange tilskuere, som følger klubben.

Både Jan Ulsø Madsen og Palle Hoffmann ser TTH Holstebro som en aktiv medspiller i fremtiden.

- Klubbens nye strategi er spændende og ambitiøs og samtidig fuld af passion, som er egenskaber Vestjysk Bank gerne vil være en del af, slutter Palle Hoffmann af.

Del på facebook