HVID mur venter mod HØJ


10.05.2022 | Af Nanna Gantriis

Torsdag aften kommer Gråkjær Arena til at være klædt i hvidt, når Bramming og co. spiller deres afgørende kamp om en ligaplads. Ni sponsorer sørger for ekstra hvid opbakning og uddeler 2.000 TTH-fantrøjer til publikum.

Når TTH Holstebro på torsdag kl. 19.00 løber ind i Gråkjær Arena til den første af de afgørende kampe mod HØJ Elite, vil spillerne blive mødt af en hvid mur på tilskuerrækkerne. 2.000 fantrøjer er nemlig klar til at blive delt ud, så vi kan skabe den bedste atmosfære og hjælpe holdet på banen. Kom derfor i ekstra god tid denne aften så du har tid til og påføre dig fantrøjen inden kampen.

- Vi har gennem de seneste måneder oplevet en enorm stor støtte fra håndboldfolket i Holstebro og omegn, som til vores hjemmekampe har skabt en særlig flot opbakning og et stort fremmøde. Til torsdagens kamp har vi fra ni sponsorer fået ekstra støtte til at uddele 2.000 TTH-fantrøjer til publikum, så vi kan give kampen og stemningen et ekstra løft, siger TTH-direktør John Mikkelsen, og takker sponsorerne for opbakningen.

Intens stemning i vente på torsdag
Der er lagt op til en helt særlig stemning i Gråkjær Arena på torsdag, når en af klubbens vigtigste kampe nogensinde skal afvikles.

- Der bliver helt sikkert en intens stemning på torsdag. Vi håber, at hjemmepublikum vil være opsat på at give TTH-spillerne den bedste opbakning i mange år. Det bliver en oplevelse, og vi glæder os til kampen, slutter John Mikkelsen.

Tak til de ni fantrøje partnere
Klubben takker følgende fantrøje partnere for den ekstra opbakning til klubben: LINDS, XL Roslev, Vestjysk Bank, Vald. Birn., Østermark Entreprenørforretning, Westpack, Vognmand Erik Skræddergaard, Actona Group og ID Identity, som har leveret de nye fantrøjer.

Se Bramming og Enderleit præsentere fantrøjen ved at klikke her

Inden torsdagens opgør er vi klar i foyeren fra kl. 17.30 med livemusik og billige fadøl til 20 kr.
Bestil din billet til kampen ved at klikke her

Del på facebook