Ilda Kepic tæt på debut: Det bliver ekstra specielt


04.01.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Ilda Kepic er ikke et navn, som er nævnt meget i TTH Holstebro i denne sæson. Grunden er simpel, den 23-årige bagspiller har stadig sin debut til gode i klubben. En korsbåndsskade, som skete før hun kom til klubben, har holdt hende ude i 11 måneder – men nu ligger en debut lige rundt om hjørnet for Ilda Kepic. 

Det bliver en debut, som bliver helt særlig for Ilda Kepic.

- Der er nok en del nerver, som skal rystes af når man kommer ind første gang. Samtidig vil der være en masse glæde over, at man nu endelig står i en kamp efter så lang tid væk fra håndboldbanen. Det bliver helt sikkert en ekstra speciel debut, siger Ilda Kepic, der dog ikke forventer et festfyrværkeri fra start:

- Det er ikke nemt at finde tilbage til sin gamle form efter en lang skadesperiode. Der mangler stadig meget i min timing, styrke m.m. Men det går hele tiden fremad, og lige nu er det vigtigt at jeg er tålmodig.

182 cm. høje, Ilda Kepic, var suværen topscorer i 1. division for Vendsyssel Håndbold, da hun for 12 måneder siden underskrev en kontrakt med TTH Holstebro. TTH-cheftræner Pether Krautmeyer glæder sig til at få nytte af den målfarlige bagspiller på banen.  

- Ilda har trænet godt og vi har brugt en del tid på at få hende op i gear på vores træningslejr i Porto Santo. Vi kan naturligvis se at der stadig mangler de sidste procenter og det er kun naturligt. Så vi holder et åbent øje på ikke at køre hende for hårdt, men vi kan se at hun er klar til at bidrage og vi glæder os til at få hende på banen, siger Pether Krautmeyer.  

Ilda Kepic forventes at få debut mod Skanderborg Håndbold eller Ringkøbing Håndbold, som man møder i den kommende tid med tre dages mellemrum. Ilda forventer hård modstand om pointene.

- Vi ser frem til to vigtige kampe. Det er to modstandere som vi på papiret skal kunne slå, hvis vi spiller op til vores bedste. Men det bliver svære kampe, hvor Skanderborg og Ringkøbing vil give deres højre arm for point, siger Ilda Kepic og tilføjer:

- Gameplanen er helt sikkert, at vi skal ind og finde vores eget spil mod dem, og gå ind og hjælpe hinanden. Det er en stærk holdpræstation, som skal findes frem mod begge modstandere, hvis vi skal stå tilbage med fire point om fire dage.

TTH Holstebro møder Skanderborg Håndbold den 5. januar kl. 15.00 på udebane. Den 8. januar kl. 18.30 gælder det Ringkøbing Håndbold i Gråkjær Arena. Køb din billet til lokalopgøret HER.

Del på facebook