Ingen DM-finale, men guld for indsatsen


31.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Det lykkedes desværre ikke Søren Hansens mandskab at kvalificere sig til DM-finalen. Alligevel ser TTH-direktør John Mikkelsen tilbage på sæsonen med et smil i mundvigen og en stor tro på fremtiden.         

DM-finalen bliver desværre ikke med TTH Holstebro som deltager i år. Efter to spændende og medrivende DM-semifinaler var BSHs kræfter og rutine størst, da det skulle afgøres til slut.

Vi er hvor vi vil være - nemlig i TOP-4 og en del af medaljekampen.
 - Jeg er meget tilfreds med holdets og teamets indsats. Trods mange skader gav holdet aldrig op og kæmpede til den store guldmedalje. Selvom finalepladsen glippede, har vi haft en flot sæson. Det nye trænerteam har skabt mange toppræstationer, og har gennem hele sæsonen gjort holdet til en fast del af toppen i HTH Herreligaen. Klubben er for andet år i træk med i TOP-4. Vi har skabt et tophold som er med, når tingene skal afgøres. Og når vi er dér, så kan alt ske, siger John Mikkelsen.  

At være en fast del af TOP-4 er en af målsætningerne i klubbens PLAN 2025. Derfor er der sportslig optimisme hos John Mikkelsen og resten af TTH Holstebro:

Når vi ser på holdets sammensætning og det store potentiale, holdet rummer, ser det lyst ud for klubben. Vi har masser af gode spillere, og med Hansen og Uhrenholt i spidsen, så har klubben nok engang opnået større sportslig succes, end budgettet ellers skulle tillade.

Ny storkamp og håndboldfest i vente – nu gælder det kampen om bronzemedaljerne

TTH Holstebro er klar til at tage kampen op mod grundspilsvinderne fra GOG i DM-bronzekampen.

- Der venter os nogle gode og spændende kampe, og i TTH Holstebro er vi stolte over igen at være en del af en afgørende medaljekamp. Vi er klar til at skabe en ny håndboldfest med masser af god stemning og intensitet, siger John Mikkelsen om bronzekampen mandag den 7.juni kl. 20.00 i Gråkjær Arena.  

Efter kampen i Gråkjær Arena afholder klubben en udvidet AFTERMATCH, hvor TTH Holstebro udover interviews med spillere og trænere, siger et flot farvel til de spillere, som stopper i klubben efter denne sæson. Ved samme arrangement kåres Årets TTH-spiller.

Første DM-bronzekamp spilles på onsdag den 2.juni kl. 18.30 i GOG. Kampen vises på TV2 Sport fra kl. 18.30.

Del på facebook