'Jeg er imponeret'


25.09.2021 | Af Nanna Gantriis

Med en sejr på 32-25 på udebane over Nordsjælland Håndbold fik Søren Hansens tropper, udover to gode point, også styrket moralen og fællesskabet. 

Cheftræner Søren Hansen var efter opgøret klar og tydelig i hans vurdering holdet, som allerede efter 5 minutters spil måtte tilføje Nikolaj Markussen på skadeslisten. 

- Jeg er imponeret og meget glad på holdets vegne. Det var fantastisk udesejr - en arbejdssejr af de gode. Vi er vanvittig presset på ressourcer, vi spiller mange kampe på kort tid, vi er lige kommet hjem fra en lang Europa Cup-tur, og så spiller vi uden Markussen. Dem der spiller, de spiller nærmest for livet, og det er en fornøjelse at se, hvordan de håndterer nye opstillinger og uvante pladser, siger Søren Hansen. 

'Jeg kunne fremhæve dem alle'
I en tid med mange nye opstillinger, som holdet ikke har trænet fordi kampene kommer med så kort interval, skal ressourcerne fordeles. 

- Jeg glæder mig til at se, hvorvidt vi om 10 dage igen får mulighed for at træne på de ting, vi skal udføre i kampene. Lige nu er vores primære fokus at hvile mellem kampene, og så træner opstillingerne når vi spiller kampene. Det er spændende, men også en udfordring, siger cheftræneren som har stor ros til alle på holdet. 

- Jeg kunne fremhæve dem alle, men jeg vil gerne give de unge drenge nogle ekstra plusser for at give alt hvad de har - både til dem som kommer på banen og til dem, som er med på bænken. Emil Jensen og Rasmus Ravn var igen i aften med til at hive sejren hjem, sammen med de rutinerede kræfter og i særdeleshed Allan Damgaard.

Nu handler det om at få hvilet inden Søren Hansens-mandskab skal i kamp igen. Det er tirsdag aften, hvor Sporting CP besøger Gråkjær Arena i returkampen i European League. TTH-drengene har brug for al den opbakning de kan få, i jagten på en europæisk gruppespils-billet. Køb dine billetter her.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity. 

Del på facebook