"Jeg vil have koncentration og kontra"


05.03.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Selvom TTH og TMS Ringsted ligger i forskellige ender af tabellen, så er respekten for sjællænderne stor hos Søren Hansen. Derfor forventer han sig også meget af sine spillere forud for lørdagens kamp.

- TMS er som en flok arrige kamphunde. Når først de lugter blod, så kæmper de indædt for at bide sig fast.

Citatet kommer fra cheftræner Søren Hansen, da han skal sætte ord på lørdagens modstander TMS Ringsted. Holdet ligger pt på ligaens sidsteplads og står til direkte nedrykning. Men dette er ikke just en betryggende tanke for TTH-træneren:

- Hver kamp er en finale for TMS, fordi det er kampen om overlevelse. De har fire kampe tilbage og de ved, at de skal have nogle point. Ellers rykker de ned. Tidligere har vi set, at nedrykningstruede hold finder fornyet energi i disse situationer og vrister point fra modstanderen. Det må ikke ske for os.

Derfor kræver Søren Hansen fuld koncentration fra sine spillere, når de går på banen i Ringsted lørdag aften.

- Vi skal kunne vores ting - provokere TMS til at lave fejl og selv score nogle hurtige mål. Det er vigtigt, at vi får lukket ned for Ringsted tidligt i opgøret, så de ikke kan følge med os gennem hele kampen. For hvis det sker, har vi tidligere set, hvordan de er livsfarlige i kampens sidste 10 minutter. Så lugter de point og overlevelse.

Du kan se kampen mod TMS Ringsted via livestream lørdag klokken 18.00. Streaming-linket bliver lagt på vores Facebook-side i løbet af lørdag.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook