Jesper Munk – nu også med titel som ungdomstræner


19.03.2021 | Af Louise Boo

Udover stregspiller hos ligaherrerne i TTH Holstebro, er Jesper Munk ny mand i træner-trøjen for TTH Holstebros ungdomsspillere.

Han har før haft trænerkasketten på. Sidste gang var for et hold norske jenter, da Jesper Munk selv var bosat og spillede i Norge.

-Det viste mig, hvor sjovt det kan være at træne ambitiøse unge. Jeg synes, det er spændende at lære fra sig og lede et hold, siger Jesper Munk.

Netop opgaven med at lede ligger og venter i TTH Holstebro, når den erfarne streg i samarbejde med talentansvarlig, Anders Høj, og træner Henrik Bitsch, skal udvikle U19 drenge-truppen. Her håber Jesper Munk at kunne bidrage med sin erfaring og ved, hvad der skal til for at nå til tops.

- Jeg ved, hvad man må ofre, og hvad det kræver at blive ligaspiller. Udover det, håber jeg at kunne tilføje glæde og engagement. Det skal være sjovt at komme til træning, siger Jesper Munk.

At give noget tilbage til næste generation

I jobbet som træner ligger der også et ønske om at investere i ungdommen. Gennem et håndboldliv, hvor Jesper Munk har lært en masse, gælder det nu om at videreføre den viden til den kommende generation af unge.

- Jeg ser frem til at have træninger med drengene, at lære fra mig og på den måde give noget af håndbolden tilbage, siger Jesper Munk og fortsætter:

- Jeg ved, at jeg også selv vil lære en masse ting af Anders, Henrik og drengene. Det bliver rigtig godt.

Personlig træner for Jesper Munk er Gaardhøje.

 

Del på facebook