Johan Meklenborg - Specielt, men dejligt at være tilbage


25.07.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen

Da Johan Meklenborg mandag formiddag mødte ind til første træningsdag for sæsonen 2019/20 var alt som det plejer, og alligevel ikke for den 25-årige holstebrodreng.

- På nogle punkter er det lidt som at komme hjem. Jeg har brugt omkring 15 år af mit liv i Holstebros håndboldhaller, først i Idrætscenter Vest og herefter i Gråkjær Arena.

- Så det er specielt, men dejligt, at være tilbage. Det hele ligner jo sig selv, men der er skiftet lidt ud på holdet siden sidst jeg spillede her. Det er kun Søren Tau, Allan Damgaard og Magnus Bramming der er tilbage fra dengang, griner Johan Meklenborg

Den 194 cm høje bagspiller havde sin holdboldopvækst i HH90 og senere i TTH, inden han rykkede mod det sjællandske til Ajax København og siden hen Nordsjælland Håndbold. Her slog Meklenborg for alvor sit navn fast med ugentlige placeringer øverst på ligaens topscorerliste, og en plads på Årets Hold for både 2017/18 og 2018/19 sæsonen.

 

Meklenborg 2.0?

Derfor er det også en ældre, og ikke mindst mere erfaren, Johan Meklenborg, der er vendt tilbage til TTH Holstebro forud for denne sæson:

- Jeg tog fra Holstebro efter mit første år på seniorholdet. På det tidspunkt var jeg U19-spiller, lige rykket op i ligatruppen og stadigvæk i gang med min udvikling som håndboldspiller, så jeg ville gerne ud og prøve nogle ting af.

Til spørgsmålet om, hvorvidt det er en ny Johan, der er kommet tilbage til Holstebro, er svaret dog klart:

- Nej, jeg er stadig den samme Johan, men forhåbentlig er jeg blevet bedre i nogle af mine aktioner på banen. Her fem år senere, har jeg udsigt til en helt anden rolle end den jeg havde, da jeg spillede på holdet som 19-årig. Dengang var jeg mere en træningsspiller, der skulle lære af at være i ligatruppen. Nu er jeg udset til at få en ny, og formentlig, mere bærende rolle på holdet, hvilket jeg glæder mig til, forklarer bagspilleren.

Johan Meklenborg er sponseret af ID IDENTITY

Del på facebook