Jonas Porup om EHF Cup gruppespil: Et delmål er opfyldt


25.11.2018 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo Jespersen

Der var fest i Gråkjær Arena hen på lørdagens sene eftermiddagstimer, da TTH Holstebros herrer vandt 28-25 over franske PAUC og dermed sikrede sig en plads i EHF Cuppens gruppespil. Efter sejren var der plads til refleksion hos forsvarsgeneralen, Jonas Porup, som før kampen blev lykønsket for at have opnået 100 kampe i TTH Holstebro.

- Det var en meget svær kamp og en meget hård kamp. Vi møder et godt hold med mange gode spillere, og jeg synes det er fedt at se, at vi har niveauet til at være med mod et hold som PAUC. Det var et delmål for sæsonen, at vi skulle i EHF Cup gruppespillet, så det er rigtig fedt at det lykkedes.

Billetten til det fine europæiske selskab blev indløst efter en spændende og tæt kamp på hjemmebanen i Holstebro. Et stærkt forsvar samt en velsmurt kontramaskine tog pusten af de franske spillere, og i målet pillede Simon Gade glansen af de franske skytter med 4 strafferedninger og en samlet redningsprocent på 37%..

- Gade er inde i en god formkurve lige nu. Jeg håber bare at han kan blive ved med det resten af sæsonen, så tegner det rigtig godt, lød det rosende fra Porup, om sin holdkammerat.

Nu skal passet og kufferten så findes frem fra gemmerne endnu engang. Tyske topklubber som THW Kiel, SC Magdeburg og Füchse Berlin kan blive trukket op af bowlen når der torsdag den 29. november trækkes lod til EHF Cup gruppespillet. Dette skræmmer dog ikke Jonas Porup; tværtimod:

.- Det kunne være sjovt at møde de store hold. Det er altid fedt at matche sig med de bedste og se, hvad vi mangler, og hvor vi kan presse dem. Det giver rigtig meget udvikling til os.

Inden modstanderne til EHF Cuppen bliver fundet, skal der fokuseres på den hjemlige liga, hvor en udebanekamp venter mod SønderjyskE tirsdag den 27/11. Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra klokken 19.00. Næste hjemmekamp er onsdag den 5. december, hvor herrerne tager imod Nordsjælland Håndbold i Gråkjær Arena klokken 19.00. Køb din billet HER

Del på facebook