Jonas Porup: Vi håber at Skjern får gummiarm


14.05.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

Før den sidste gruppekamp i DM-slutspillet, er der alt på spil for TTH Holstebro i slutspilspulje 1. Jonas Porup håber at heldet tilsmiler TTH-mandskabet i den sidste spillerunde, hvor en semifinaleplads stadig kan blive en realitet.

TTH Holstebro har nemlig ikke semifinale-skæbnen i egne hænder, da man er afhængig af at Skjern Håndbold mister point mod SønderjyskE Håndbold i den omvendte gruppekamp.

- Skjern må gerne spille en dårlig kamp mod SønderjyskE, hvor det er lidt stolpe ud i stedet for stolpe ind, siger en kæk Jonas Porup, som håber på at Skjern får presset at føle:

- Skjern er presset til at hente en sejr, hvis vi gør det samme i Aalborg. Vi kan håbe på at det sætter lidt pres på dem og måske giver en smule gummiarm.

Forhåbningerne til udfaldet i Skjern, kan være ligegyldige hvis TTH Holstebro ikke gør tingene færdigt i Aalborg.

- Vi kan ikke påvirke resultatet i den anden kamp, men vi kan i det mindste gøres vores til at gøre tingene spændende. Vi skal tage til Aalborg for at vinde, siger Jonas Porup og tilføjer om holdets gameplan i det nordjyske:

- Hvis vi kan finde samme niveau fra vores seneste sejr mod Skjern, så står vi godt rustet på en svær udebane i Aalborg. Selvom Aalborg er videre som etter fra puljen, så vil de vinde på deres hjemmebane foran et talstærkt publikum. Vi får intet foræret – og derfor skal vi helt op og ringe.

TTH Holstebro møder Aalborg Håndbold onsdag kl. 19.00.

Netop efter kampen rejser holdet direkte mod Kiel, hvor de deltager i AKQUINET EHF Cup Finals den 17.-18. maj.

Del på facebook