Jonathan Würtz: EM bliver en stor oplevelse


17.07.2018 | Af Morten Toft

Den nytilkomne TTH-playmaker Jonathan Würtz, kan se frem til at tilbringe sommeren sammen med Danmarks U20 EM-trup. Den 18. juli rejser de mod Slovenien for at deltage i sommerens EM-slutrunde.  

- Det bliver en utrolig fed oplevelse, man kan ikke andet end at se frem til at deltage i en slutrunde for Danmark. Jeg forventer at det bliver en rigtig stor oplevelse for hele holdet, specielt hvis vi kan nå langt, siger Jonathan Würtz. 

Danmarks U20 EM herrer har fået den optimale opstart til den kommende EM-slutrunde med tre sejre på stribe i træningsturneringen Scandinavien Open Championship. Danmark besejrede begge de nordiske naboer fra Sverige og Norge, samt en flot sejr mod Tyskland, som specielt skaber øget optimisme hos Jonanthan Würtz forud for EM-slutrunden. 

- Vores sejr mod Tyskland giver forhåbninger om at vi kan skabe resultater til EM-slutrunden. Vi er i fuld kontrol det meste af kampen mod Tyskland og vinder med fem mål, mod et af Europas stærkeste mandskaber. Det er absolut en sejr, der giver selvtillid før vores kampe i Slovenien, og hvis vi kan nå samme niveau, ja så vil jeg ikke udelukke medaljer, men vejen til semifinalen bliver meget hård, siger Jonathan Würtz.  

I den netop overståede træningsturnering blev Jonathan Wúrtz dansk topscorer i opgøret mod Sverige med 7 mål. I alt scorede han 14 mål i de tre kampe. 

- Jeg har haft en rigtig god træningsperiode her i løbet af sommeren sammen med EM-truppen. Jeg har fået godt styr på den rolle jeg skal udføre på holdet, og jeg føler mig ovenpå. Så jeg kan kun være tilfreds med den forberedelse som jeg har haft op til den her slutrunde og før min tid i TTH Holstebro starter, siger Jonathan og uddyber sin rolle på det danske mandskab. 

- Jeg skal primært spille venstre back positionen på holdet, da en fra truppen har valgt at blive hjemme. Det er dog ikke uvant for mig at være på den position, da jeg har erfaring fra klubben med at begå mig i den rolle. Så rollen er jeg tryg ved og jeg kan mærke et større ansvar i truppen end førhen, og det ansvar ser jeg frem til at skulle opfylde, slutter Jonathan.   

Danmark spiller deres første kamp den 19. juli kl. 19.00 mod Ungarn i gruppe D. De øvrige hold i Danmarks pulje er Frankrig og Portugal.

Kampene kan livestreames via dette LINK

Se HER hele kampprogrammet for U20 EM-slutrunden.

Del på facebook