Kæmpe billetfordel til sæsonkortholdere 2021/22


29.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Vil du have forkøbsret, når Søren Hansen & Co. skal spille en evt. tredje semifinale og bronze/finale? Så se at få købt dit sæsonkort til den kommende sæson og kom foran i billetkøen.

Nu er der endnu en god grund til at sikre sig et sæsonkort til den kommende sæson. Tilskuere der har købt sæsonkort til sæsonen 2021/22 får forkøbsret til denne sæsons resterende kampe.

Dermed kan du komme forrest i køen, når billetterne til en evt. tredje semifinale (søndag den 30. maj 2021) og til bronzekampen eller finalen i Gråkjær Arena (8. eller 9. juni 2021) sættes til salg.

Foruden den aktuelle billetfordel får du følgende goder ved et sæsonkort:

  • Fast siddeplads i Gråkjær Arena til alle kampe, hvor TTH Holstebro er arrangør (HTH Herreligaen, Europa League/Champions League og Santander pokalturneringen)
  • Forkøbsret til showmatches og andre TTH-arrangementer, eksempelvis spillerarrangementer og TTH dinner.
  • 6 billetter til grundspillet, så du kan invitere dine venner med til håndbold i Gråkjær Arena
  • Gode tilbud på TTH App’en
  • Og meget mere!

Desuden er der håndboldgaranti på alle sæsonkort samt udvidet fortrydelsesret, så du kan annullere og få dine penge tilbage indtil 15. august.

Du kan købe dit sæsonkort ved at klikke på linket her. Sæsonkort kan købes fra kun 995 kr.

Når du har købt sæsonkort er det muligt at bestille en billet til bronzekampen TTH Holstebro # GOG. Du skal være logget ind i billetsystemet og vælge speciel billettype - så længe der er plads i hallen.

Del på facebook