Kaja Kamp: Final4 skal ikke være en sovepude


02.01.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

Lørdag eftermiddag venter årets første kamp for TTHs damer, når holdet møder EH Aalborg på udebane.

For stregspiller Kaja Kamp bliver lørdagens opgør et gensyn med hendes gamle klub og hjemmebane. Det kammeratlige gensyn må dog vente til efter kampen:

- Vi har noget, vi skal revanchere. Sidst vi spillede mod EH Aalborg, var vi nok lidt for venlige, og det udnyttede de til at få 1 point med hjem efter en uafgjort kamp. Det skal der laves om på denne gang, slår stregspilleren fast.

TTHs damer kommer med fornyet selvtillid efter en flot indsats i det netop overståede Final4. Her sikrede holdet sig bronze efter en velspillet kamp mod stjernerne fra København Håndbold. Og selvom de gode takter fra Final4 skal tages med til Aalborg, så skal det heller ikke blive en sovepude:

- Vi skal helt sikkert tage det gode spil med fra bronzekampen mod København. Omvendt må vores tilfredsstillende indsats til Final4 ikke blive nogen sovepude for de kommende kampe. Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er gået helt, som vi har ønsket i ligaen. Det skal vi have lavet om på, bl.a. ved at udnytte nogle af de gode elementer vores spil indeholdt ved Final4.

Personlig sponsor for Kaja Kamp er Kastrup Vinduet

Næste hjemmebanekamp er onsdag den 8. januar klokken 19.00, når TTH tager imod København Håndbold. Du kan købe dine billetter ved at trykke på den røde billet-knap nedenunder.

Køb billetter her

Del på facebook