Kaja Kamp før 1/4-finale: Det er en kandidat til årets kamp


17.09.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

TTH Holstebros damer er blot ét step fra en prestigefyldt plads i Santander Final4. Torsdag aften kl. 20.30 bliver det afgjort om det skal lykkes mod Aarhus United.

Kaja Kamp håber at holdet kan gribe Final4 muligheden.

- Det at vi kan spille os i et Final4, gør kampen rigtig speciel. Kampen er en slags finale, og vi får kun den ene mulighed i år, og den skal vi gribe. Det vil være en stor oplevelse for hele holdet at nå til et Final4, siger Kaja Kamp.

Opgøret mod Aarhus United er en kandidat til årets kamp, hvis det står til Kaja.

- Set ud fra holdene i de andre kvartfinaler, så har vi været heldige med lodtrækningen, hvilket er charmen ved pokalturneringen. Opgøret mod Aarhus United er blandt kandidaterne til årets kamp for os, og vi vil gøre alt for at vinde den kamp. Vi håber at kunne give de medrejsende fans en oplevelsesrig kamp med en sejr, lyder det fra stregspilleren.

Men selvom Kaja Kamp betragter lodtrækningen som ”heldig”, så er der stor respekt for Aarhus’ styrker:

- Aarhus har rigtig mange dygtige spillere, som Heine Eriksen er utrolig god til at sætte i de rigtige situationer efter deres kompetencer. Vi skal have et stort fokus på deres helt store profil, Helena Elver, men vi skal have et endnu større fokus på os selv og vores eget angrebsspil, samt vores spil op ad banen. Det har haltet en del de seneste kampe, så det arbejder vi rigtig meget med frem mod kampen torsdag, slutter Kamp.

TTH Holstebro møder Aarhus United torsdag kl. 20.30 i Stadionhallen Aarhus, Ceres Park Hal 1.

Der er fri entré til kampen, så kom forbi og bak pigerne op til en vind eller forsvind kamp i Santander Cuppen!

Del på facebook